Μπλατ για Σπανούλη: “Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει.” Τι είπε για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό – video


Ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου και τόνισε ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ προσπάθησε να εξηγήσει και το… μπέρδεμα, με την άγνοιά του για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Η ατάκα του Ντέιβιντ Μπλατ ότι δεν ήξερ πως η ομάδα του δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, είχε «ταράξει» τον Ολυμπιακό, αλλά ο Αμερικανός τεχνικός δικαιολόγησε το γεγονός στις δηλώσεις τους ενόψει του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου στη Euroleague.

Ο έμπειρος κόουτς επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς τους Σπανούλη και Στρέλνιεκς, σημειώνοντας για τον αρχηγό των Πειραιωτών, ότι είναι άγνωστο ακόμη πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.Οι δηλώσεις του Μπλατ

Για το ματς με τη Μπάγερν: «Είναι ξεκάθαρο ότι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Είναι σημαντικό να έχουμε συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, είχαμε πρόβλημα με αυτό. Είναι κομβικό. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, η αντίπαλος μας έχει εμπειρία, καλό σουτ και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στην πρόκληση».

Για τον Σπανούλη: «Είναι άγνωστο πόσο θα μείνει εκτός ο Σπανούλης. Θα είναι έξω για λίγο, είναι δύσκολο τραυματισμός, δεν ξέρω ακριβώς πόσο, αλλά ξέρω τον Βασίλη και θα κάνει το παν να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο παρκέ. Η απουσία του Βασίλη και του Στρέλνιεκς βάζει πίεση στους άλλους, πρέπει να κάνουν step up, πρέπει να αναταποκριθούν».

Για την αναβολή του ντέρμπι και τη δική του άγνοια: «Ήξερα το πλάνο, τι θα έκανε η ομάδα, αλλά δεν ήξερα την ώρα του αγώνα και στη συνέντευξη Τύπου ότι υπήρχε οριστική απόφαση. Γνώριζα όμως το πλάνο και το υποστηρίζω.

Χωρίς αλλαγές από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για μια κατάσταση που δεν είναι σωστή, οι ομάδες θα ακολουθήσουν ένα μονοπάτι μέχρι να υπάρξει αλλαγή. Κάποιες φορές υπάρχει τίμημα στην προσπάθεια να αλλάξεις κάτι και η διοίκησή μας αποφάσισε πως όποιο κι αν είναι αυτό το τίμημα αξίζει να παλέψει. Κι εμείς ως μέλη αυτής της ομάδας το σεβόμαστε και το εφαρμόζουμε».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ