Πώς να κάνεις το άρωμα σου να διαρκέσει όλη μέρα


Οι ειδικοί συμβουλεύουν

Ας είμαστε ειλικρινείς: Υπάρχουν λίγα πράγματα τόσο ευχάριστα όσο το να μας λέει κάποιος ότι μυρίζουμε υπέροχα. Ωστόσο, πολλές φορές, μας τυχαίνει να ψεκαζόμαστε με το αγαπημένο μας άρωμα το πρωί, και μέχρι να φτάσουμε στη δουλειά μας, η ευχάριστη αυτή μυρωδιά να αποτελεί μόνο μια ξεθωριασμένη ανάμνηση.

Παρακάτω θα βρεις μερικές απλές συμβουλές και κόλπα, για να αξιοποιήσεις στο έπακρο το αγαπημένο σου άρωμα και να το κάνεις να διαρκέσει περισσότερο.

Βάλε το άρωμα σου μετά το ντους
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η καλύτερη στιγμή να ψεκάσεις άρωμα στο δέρμα σου είναι λίγο μετά το ντους σου. Αυτό συμβαίνει επειδή η υγρασία δίνει στο άρωμα σου κάτι στο οποίο μπορεί να “πιαστεί”. Αν ψεκαστείς με το αγαπημένο σου άρωμα μετά το μπάνιο, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να το κάνεις να κρατήσει όλη τη μέρα.

Εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα πριν το άρωμα
Όπως είπαμε και πριν, αν θέλεις το άρωμά σου να διαρκεί όλη την ημέρα, τότε χρειάζεσαι κάτι που θα το κάνει να “πιαστεί” πάνω του. Η ενυδατική δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για το άρωμά σου, με τον ίδιο τρόπο που ένα primer δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για τo foundation σου. Το ντους ενυδατώνει το δέρμα, το οποίο βοηθάει στην τόνωση της μυρωδιάς, αλλά μπορείς να κάνεις το αποτέλεσμα ακόμη καλύτερο εφαρμόζοντας μια καλή ενυδατική κρέμα.

Εφάρμοσε τα προϊόντα που ταιριάζουν στο άρωμά σου
Εφαρμόζοντας μια σειρά από αρωματισμένα προϊόντα, όπως ένα αφρόλουτρο στην ίδια μυρωδιά με το άρωμα σου ή μια ενυδατική κρέμα, θα σε βοηθήσει να κάνεις τη μυρωδιά να κρατήσει περισσότερο. Εάν δεν έχεις το σετ που συμπληρώνει το άρωμα σου, τότε μπορείς να εφαρμόσεις βαζελίνη στα σημεία παλμού σου προτού ψεκάσεις το άρωμά σου, καθώς θα αποτελέσει μια βάση που θα βοηθήσει το άρωμά σου να διαρκέσει όλη μέρα.

Ψέκασε το άρωμά σου στα σημεία παλμών
Τα σημεία των παλμών είναι περιοχές όπως οι εσωτερικές πλευρές των αγκώνων, το πλαϊνό σημείο του λαιμού σου, οι καρποί σου και το πίσω μέρος των γόνατων σου. Οι παλμοί στα σημεί αυτά αντιδρούν με τις φυσικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας του σώματος και εκπέμπουν το άρωμά σου καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κάτι που αξίζει να θυμάσαι, είναι ότι οι άλλοι μυρίζουν το άρωμα σου πιο έντονα απ’ότι εσύ, καθώς η μύτη σου συνηθίζει τη μυρωδιά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ