ΕΟΚ για Βασιλειάδη: “Δημιουργία εντυπώσεων. Να τηρηθούν οι κανόνες και οι νόμοι”


Ο Γιώργος Βασιλειάδης σχολίασε όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό μπάσκετ, ανέφερε ότι “έχει χαθεί η μπάλα” και κάλεσε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να… πάρει πρωτοβουλίες. Για μετάθεση ευθυνών έκανε λόγο η πλευρά της ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έθεσε τον πρόεδρο της ΕΟΚ προ των ευθυνών του, για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, με την ΕΟΚ να απαντά μέσω “κύκλων”.

«Αιχμές» Βασιλειάδη για Βασιλακόπουλο: «Θα κόψουμε την επιχορήγηση»! Τι είπε για Γιαννακόπουλο

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τονίζεται αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρξει ένα περιβάλλον ψυχραιμίας και σύνεσης απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, αναφέροντας πως δεν βοηθά η δημιουργία εντυπώσεων και η συντεταγμένη μετάθεση των ευθυνών που προσπαθεί να πετύχει η Πολιτεία (σ.σ. απαντώντας στις δηλώσεις Βασιλειάδη).

Από την Ομοσπονδία σημειώνεται πως είναι η μοναδική επίσημη θεματοφύλακας του αθλήματος στη χώρα και πως τηρεί αυστηρά τους νόμους και τους διεθνείς κανονισμούς της FIBA, στην οποία και υπόκειται.

Βασιλειάδης: «Να τελειώνουμε με τους χούλιγκαν! Είχαμε πληροφορίες για «πέσιμο» στον Παναθηναϊκό!»

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα της Basket League διέπεται από τους κανονισμούς και τις πειθαρχικές διαδικασίες του ΕΣΑΚΕ και η διαιτησία υπόκειται στην ανεξάρτητη ΚΕΔ/ΕΟΚ και σημειώνει πως είναι αναγκαίο να τηρηθούν οι κανόνες και οι νόμοι απαρέγκλιτα, γρήγορα και αποτελεσματικά από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, την Πολιτεία και την Αθλητική Δικαιοσύνη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ