Euroleague: Ύμνοι Ομπράντοβιτς σε αφιέρωμα για Διαμαντίδη. video


Η σειρά “Greatest Players” της Euroleague κάνει… focus στον Δημήτρη Διαμαντίδη και δεν θα μπορούσε να μην απευθυνθεί στον Ζέλικο Ομρπαντοβιτς για κάποια “αποθεωτικά” σχόλια.

“Ο Διαμαντίδης πρώτα από όλα ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ο τρόπος που έπαιζε και το πώς σκεφτόταν, τους βοήθησε όλους” ανέφερε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας για τον παλιό αρχηγό του Παναθηναϊκού.

“Όλοι όσοι βρέθηκαν δίπλα στον Διαμαντίδη έγιναν καλύτεροι, παίζοντας μαζί του. Μπορεί να έκανε λάθος ή κάποιος να του έκλεβε την μπάλα, αλλά μπορούσε αμέσως να την πάρει πίσω. Μας έβαλε σε μια θέση που παλέψαμε για τα πάντα. Ξέρετε πόσα χρόνια ήμασταν μαζί και πόσα σπουδαία αποτελέσματα είχαμε” τόνισε ο Ομπράντοβιτς.

Όσον αφορά την Euroleague, στο σχόλιο που συνοδεύει το συγκεκριμένο video αναφέρει: “Τρεις τίτλοι Euroleague, δύο βραβεία MVP σε Final 4, ένας τίτλος MVP της κανονικής περιόδου, τέσσερις συμμετοχές στην καλύτερη πεντάδα και έξι βραβεία καλύτερου αμυντικού, τα λένα όλα για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος είναι σήμερα ένας θρύλος της διοργάνωσης”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ