ΟΔΚΕ σε Βασιλειάδη: “Ατυχής η δήλωση σας για τη διαιτησία”


Με επίσημη ανακοίνωση της, η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας απάντησε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τονίζοντας πως οι Έλληνες διαιτητές παραμένουν στα υψηλότερα κλιμάκια διαιτησίας παγκοσμίως.

Ο ισχυρισμός του Γιώργου Βασιλειάδη, περί κρίσης στην ελληνική διαιτησία, προκάλεσε την αντίδραση της ΟΔΚΕ. Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει “λανθασμένη και απόλυτα ατυχής” τη συγκεκριμένη δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ενώ τονίζει ότι “οι Έλληνες διαιτητές δεν πρέπει να αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα πολιτικών και σωματειακών θεμάτων και δεν πρέπει να ποδηγετούνται”.Η ανακοίνωση

“Αξιότιμε Κε. Υπουργέ,

Σας δηλώνουμε ότι η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης, η οποία δεν τυγχάνει επιχορήγησης από το υπουργείο σας, παραμένει στα υψηλότερα κλιμάκια διαιτησίας παγκοσμίως.

Η δήλωση σας ότι η Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα διανύει περίοδο κρίσης, είναι άκρως λανθασμένη και απόλυτα ατυχής.

ΕΟΚ για Βασιλειάδη: «Δημιουργία εντυπώσεων! Να τηρηθούν οι κανόνες και οι νόμοι»

Σε καμία περίπτωση οι Έλληνες Διαιτητές δεν πρέπει να αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα πολιτικών και σωματειακών θεμάτων και δεν πρέπει να ποδηγετούνται.

Αντί αυτού, οι Έλληνες Διαιτητές επιβάλλεται να τυγχάνουν της προστασίας σας με αποκλειστικό στόχο την αξιοπιστία και την ακεραιότητα των πρωταθλημάτων”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ