Φάντασμα στην αυλή Ελληνίδας στην Αγγλία (vid)


Οι σκηνές που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, πραγματικά είναι εντυπωσιακές. Κάμερα ασφαλείας σε σπίτι σε πόλη της Βρετανίας κατέγραψε ένα «φάντασμα» μικρού παιδιού να παίζει στον κήπο

Η οικογένεια που μένει στο συγκεκριμένο σπίτι στην πόλη Λίνκοσαιρ της Βρετανίας, επιμένει από την πλευρά της ότι το συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο στο παρελθόν για ένα διάστημα ήταν και σχολείο, είναι πραγματικά στοιχειωμένο. Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα σίγουρα γεννά πολλά ερωτήματα.

Η γυναίκα μάλιστα που μένει στο συγκεκριμένο σπίτι, ελληνικής καταγωγής, επιμένει από την πλευρά της ότι η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε το φάντασμα ενός μικρού παιδιού , το οποίο κατά τη διάρκεια της νύχτας έπαιζε και έτρεχε στον χώρο. Όπως σημειώνουν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, το φάντασμα του παιδιού βρισκόταν στο σπίτι για τουλάχιστον δύο ώρες.
Όλα ξεκίνησαν όταν ενημερώθηκαν από την εταιρεία ασφάλειας ότι στον κήπο του σπιτιού τους υπάρχει μία… ύποπτη κίνηση. Βλέποντας όμως το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας, βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

Δείτε το βίντεο, και… τα συμπεράσματα δικά σας:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ