Στα μπουζούκια μετά τον πρόσφατο χωρισμό της! (pics)


Όχι, θα κάτσει να σκάσει! Μόλις λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της, εμφανίστηκε σε νυχτερινό κέντρο και διασκέδασε με την ψυχή της…

Ο λόγος για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, πρώην αγαπημένη του Κώστα Σόμμερ με τον οποίο πλέον ακολουθούν –οριστικά και αμετάκλητα- χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Το ζευγάρι διένυε περίοδο κρίσης από τις αρχές του φθινοπώρου η οποία τελικά, όπως αποδείχτηκε, κατάφερε να δώσει τη χαριστική βολή στη σχέση τους που κράτησε περίπου 3,5 χρόνια. Δυναμικοί χαρακτήρες και οι δύο, όσο ήταν μαζί, περνούσαν σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, όμως πάντα την ύστατη στιγμή κατάφερναν να γεφυρώσουν με κάποιο τρόπο το χάσμα που δημιουργούταν ανάμεσά τους.

Τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πέρασαν, όμως, ήρθε η οριστική ρήξη ανάμεσά τους. Εκείνη μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι όπου συζούσε με τον ηθοποιό και παρουσιαστή και έφυγε, δίνοντας έτσι οριστικό τέλος στον έρωτά τους. Κανείς δεν γνωρίζει αν χώρισαν σε πολιτισμένο κλίμα ή σε κλίμα έντασης και εκνευρισμού. Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως η Ναυσικά, στην πρώτη σόλο έξοδό της μετά τον χωρισμό της, σε νυχτερινό κέντρο, έδειχνε πολύ χαρούμενη αφού είχε για όλους ένα λαμπερό χαμόγελο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την έξοδό της…

 

Πηγή φωτό: NDP

Στα μπουζούκια μετά τον πρόσφατο χωρισμό της! (pics)

Στα μπουζούκια μετά τον πρόσφατο χωρισμό της! (pics)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ