Θανάσης Γιαννακόπουλος: Προσωπική δήλωση Μελισσανίδη. “Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε”

Συγκλονισμένος είναι όλος επιχειρηματικός και ο αθλητικός κόσμος από το χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρέτησε με προσωπική δήλωση τον… φίλο του Θανάση.

Τόσο η ίδια η ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση, όσο και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είπαν το δικό τους «αντίο» στο εμβληματικό παράγοντα του Παναθηναϊκού, Θανάση Γιαννακόπουλο.Δήλωση Μελισσανίδη για Γιαννακόπουλο

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here