Όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο μέσα σε ένα λεπτό


Είσαι περίεργος να μάθεις τι συμβαίνει στο διαδίκτυο μέσα σε ένα λεπτό; Τώρα μπορείς! Γιατί αυτά που συμβαίνουν στο διαδίκτυο μέσα σε ένα μόλις λεπτό, 60 δευτερόλεπτα είναι πολλά!

Τι συμβαίνει στο διαδίκτυο μέσα σε ένα λεπτό; Μπορεί για σένα το ένα λεπτό στη ημέρα σου να μην είναι και τόσο σημαντικό, αλλά αν είσαι αρκετά τυχερός μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα σε ένα λεπτό.

Σε ένα λεπτό μπορείς να στείλεις ένα γρήγορο email, να πάρεις έναν καφέ, να μιλήσεις με ένα συνάδελφο.

Σε άλλες περιπτώσεις αυτό το ένα λεπτό είναι πραγματικά σημαντικό και ορισμένες φορές είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Τι συμβαίνει στο διαδίκτυο μέσα σε ένα λεπτό;

Τα infographics από τους LoriLewis και OfficiallyChadd δείχνουν την online δραστηριότητα δισεκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως και κάπως έτσι έχουμε μια εικόνα για το τι συμβαίνει στο διαδίκτυο μέσα σε ένα λεπτό.

Ναι, αυτό το infographic μας άφησε να το κοιτάμε και να το μελετάμε για ώρες.

τι συμβαίνει στο διαδίκτυο

Σε ένα λεπτό, σε μόλις ένα λεπτό (60 δευτερόλεπτα) 1 εκ. άνθρωποι συνδέονται στο Facebook, 41.6 εκ. μηνύματα στέλνονται μέσω Messenger και 18.1 εκ. μηνύματα στέλνονται μέσω Whatsapp.  118 εκ. emails στέλνονται σε μόλις ένα λεπτό και 347.222 scrolling γίνονται στο Instagram.

Ας κάνουμε μια σύγκριση με το παρελθόν…

To διαδίκτυο διαρκώς εξελίσσεται και αυτό σημαίνει πως βλέπουμε διαρκώς καινούργια πράγματα, ενδιαφέρονται πράγματα που μας βάζουν στη διαδικασία να τα ανακαλύπτουμε, να τα δοκιμάζουμε και να μας διευκολύνουν στην καθημερινή μας ζωή.

Ας κάνουμε, λοιπόν, τη σύγκριση…

τι συμβαίνει στο διαδίκτυο

Οι πλατφόρμες όπως το Instagram και το Netflix διαρκώς αναπτύσσονται ενώ νέες λίστες έχουν προστεθεί! Οι συνδέσεις στο Facebook και οι αναζητήσεις στο Google διαρκώς αυξάνονται. Επιπλέον, τα μηνύματα μέσω email έχουν μείνει στάσιμα, μάλλον λόγω άλλων εφαρμογών όπως είναι το Slack.

Κι αν οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες από το 2018 στο 2019… τι να περιμένουμε για το 2020; Πολλά!

Πάντως μέσα σε ένα λεπτό στο Internet γίνονται πολλά σε όλο τον κόσμο, αφού δισεκατομμύρια χρήστες συνδέονται online.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ