Ευγενία Δημητροπούλου: «Ξεκίνησα να παίζω πριν σπουδάσω υποκριτική»


Η Ευγενία Δημητροπούλου η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στον «Συμβολαιογράφο» αλλά και στις «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» -και τα δύο στο θέατρο Χώρα-

μιλά στο περιοδικό People για το ξεκίνημά της στην υποκριτική και πώς βρέθηκε να παίζει σε ταινίες και τηλεόραση πριν ακόμη, φοιτήσει σε κάποια δραματική σχολή.

«Πέρασα στη Νομική Σχολή Αθηνών και, μάντεψε, γράφτηκα και στη θεατρική ομάδα του πανεπιστημίου! Μια μέρα ήρθε η casting director από τις Νύφες, την ταινία του Παντελή Βούλγαρη, και μας ενημέρωσε ότι αναζητά άτομα που δεν είναι απαραίτητα επαγγελματίες ηθοποιοί. Θυμάμαι μου είπε: “Κάθεσαι μπροστά στην κάμερα και λες κάποια πράγματα για σένα”. Έτσι και έκανα. Τις επόμενες μέρες έμαθα ότι με διάλεξε ο κ. Βούλγαρης για κάποιες σκηνές του νέου του φιλμ και ότι το γύρισμα ήταν κάπου στο Ίλιον. Πήρα τον πρώτο ηλεκτρικό και δύο λεωφορεία για να καταφέρω να φτάσω εκεί 6.30 το πρωί. Μη φανταστείς ότι θα έπαιζα κάτι σπουδαίο, κομπάρσα ήμουν. Ύστερα έμαθα ότι ζήτησε να με δει ξανά. “Πού είναι η Binoche; Θέλω να ξανάρθει”. Η Binoche ήμουν εγώ. Με έλεγε έτσι γιατί του θύμιζα τη Juliette Binoche» εξομολογείται και κάνει μια αναδρομή στο ξεκίνημά της στην ηθοποιία.

«Η δεύτερη μέρα γυρισμάτων, όμως, συνέπιπτε με τις εξετάσεις στη σχολή. Αμφιταλαντεύτηκα. Είχα ένα Διοικητικό που έπρεπε να περάσω. Όταν με είδε τελικά στο γύρισμα, ρώτησε με απορία τι έγινε με το μάθημα. Του εξήγησα ότι δεν το έδωσα γιατί δεν ήθελα να τους κρεμάσω και τότε μου είπε: “Εσύ ανήκεις εδώ, Binoche”». Το «εδώ» ήταν ο κινηματογράφος, το θέατρο και η τηλεόραση, στα οποία η Ευγενία βρέθηκε να παίζει πριν ακόμη σπουδάσει υποκριτική. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία», λέει η ηθοποιός.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ