Χρήστος Φερεντίνος: «Αυτή η σεζόν είναι από τις πιο ωραίες»

Έχει τη δυνατότητα με το χαρακτηριστικό του ύφος, την ευφυΐα και την αμεσότητα του, να απογειώνει οποιοδήποτε πρότζεκτ του ανατίθεται.

Ορκισμένος πιστός της απογευματινής ζώνης, αν και έχει υπηρετήσει τόσο την πρωινή όσο και την prime time, φανατικός των παιχνιδιών, ο Χρήστος Φερεντίνος είναι πλέον συνώνυμο της επιτυχίας στη μικρή οθόνη.

Ο ίδιος μίλησε για το Deal, το κοινό του αλλά και για το στόχο που έχει κερδίσει.

Πώς κυλά η τρίτη σεζόν του «Deal»;
«Αυτή η σεζόν είναι από τις πιο ωραίες, αν και το λέω κάθε χρόνο αυτό, θεωρώ ότι φέτος είναι μία μεγάλη αλήθεια. Ανανεώσαμε το παιχνίδι, προσθέσαμε κομμάτια, αλλάξαμε το πλατό, προσεγγίσαμε παίκτες από την περιφέρεια όλης της Ελλάδας. Ήρθε κόσμος από Ήπειρο, Μακεδονία, από τα νησιά μας, ήρθαν περισσότεροι παίκτες από την επαρχία και αυτό έδωσε άλλο ενθουσιασμό στο παιχνίδι. Ξέρετε, αυτοί οι άνθρωποι, λόγω της απόστασης από την πόλη, δίνουν μεγαλύτερο ενθουσιασμό και παλμό. Να πούμε ότι δώσαμε και τις 60.000 ευρώ, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούνται ωραίες ομάδες και παρέες στο παιχνίδι»

Νιώθετε ότι κι εσείς έχετε γίνει παρέα με το κοινό στην απογευματινή ζώνη;
«Έτσι το νιώθω, ναι! Αισθάνομαι ότι έχουμε γίνει μια μεγάλη παρέα, διαβάζουμε τα σχόλια μέσα από τα social media και ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά»

Είναι ένας από τους στόχους που έχετε κερδίσει;
«Είναι ένας στόχος, κάθε φορά που κάνεις μια εκπομπή, θες να βλέπεις την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, θες να καταλαβαίνεις ότι η εκπομπή σου έχει μία σταθερή πορεία. Αυτό που με ενδιαφέρει, ειδικά σε αυτή τη ζώνη, πριν από το δελτίο ειδήσεων, είναι να υπάρχει μία σταθερότητα, που συνεπάγεται μία ωραία σχέση με τους τηλεθεατές. Αυτό το έχουμε πετύχει με το «Deal», φέτος, και μας ικανοποιεί όλους πολύ», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Tv Kous kous!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ