Αυτή είναι η χρωματική παλέτα της Toyota Supra!


Η νέα Toyota Supra θα είναι διαθέσιμη σε 8 διαφορετικά χρώματα, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων για τους υποψήφιους αγοραστές.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα Supra μετά από απουσία 17 ετών από το αυτοκινητιστικό στερέωμα, προσφέρεται στους τυχερούς που θα την αποκτήσουν με τα εξής χρώματα: Absolute Zero White, Nocturnal Black, Renaissance Red 2.0, Phantom Matte Gray, Tungsten Silver, Turbulence Gray, Nitro Yellow και Downshift Blue.

Τα παραπάνω χρώματα θα συνοδεύσουν τις τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις με την ονομασία Launch Edition, με τις οποίες θα προσφερθεί η Supra. Η συγκεκριμένη έκδοση θα φτάσει στους dealers της Toyota αυτή την άνοιξη. Όπως έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν ήδη έχουν γίνει sold out οι 900 Toyota Supra, που προορίζονταν για τις ευρωπαϊκές αγορές.

Η νέα Toyota Supra κινείται από έναν 3λιτρο, 6κυλινδρο και υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με απόδοση 340 ίππων, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων. Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω paddles που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι. Η Toyota έχει ανακοινώσει πως η διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 4,3 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα, κάνοντας έτσι τη Supra, το γρηγορότερο Toyota παραγωγής.

 


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ