Δολοφονία Ειρήνης Λαγούδη: Απειλές μέσω διαδικτύου δέχεται η οικογένεια της – Τι λέει ο αδερφός της


Απειλές μέσω των social media υποστηρίζει ότι δέχεται η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη – Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο αδερφός της

Στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε σήμερα Τρίτη (19/3) ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος προκειμένου να ενημερώσει τους αξιωματικούς της υπηρεσίας σχετικά με απειλητικά μηνύματα αλλά και ύβρεις που λαμβάνει στη σελίδα στο Facebook που έχει δημιουργηθεί στη μνήμη της άτυχης 44χρονης.

Όπως μετέδωσε το STAR, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν από την οικογένεια ακόμα και χρήματα, ενώ μεταξύ των μηνυμάτων που λαμβάνουν είναι και κάποια που εκφράζονται άσχημα για τα παιδιά της Ειρήνης Λαγούδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι επιτήδειοι δεν δίστασαν να προσεγγίσουν τα μέλη της οικογένειας και στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Facebook όπου ζήτησαν να σταματήσουν τις έρευνες για τη δολοφονία της 44χρονης Ειρήνης.

Τέλος, σημειώνεται επίσης ότι σε επικοινωνία που είχε το STAR με τον αδερφό της 44χρονης, ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα προβεί σε μηνύσεις σε βάρος εκείνων που απειλούν την οικογένειά της.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ