«Μετά τα μεσάνυχτα»: Η Νάργιες αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για το «κόψιμο» του Surviror Panorama


Η Λάουρα Νάργιες, καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα» μίλησε με ειλικρίνεια για το πρόσφατο “κόψιμο” της εκπομπής Survivor Panorama όπου συμμετείχε, με παρουσιάστρια την Μπάγια Αντωνοπούλου. 

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, όπως σχολίασε η Λάουρα ήταν η κυριότερη αιτία που κόπηκε οριστικά και αμετάκλητα το Survivor Panorama. 

«Το κόψιμο της εκπομπής δεν ήταν κάτι ευχάριστο αλλά καταλαβαίνω απόλυτα την άποψη του καναλιού. Μου συνέβη για πρώτη φορά, αλλά το αντιμετώπισα ψύχραιμα. όλα συνέβησαν σε 5 ημέρες και λάβαμε μια ειδοποίηση» είπε η όμορφη παρουσιάστρια η οποία συνέχισε λέγοντας για το συγκεκριμένο θέμα: «Δεν είναι 100% δική μας ευθύνη και κατά δεύτερον χαίρομαι γιατί και το κανάλι μπορεί να το καταλάβει αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις το κανάλι σου να σε στηρίζει και να είναι μαζί σου. Όλη αυτή η στάση το έκανε λιγότερο ανώδυνο».

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την στενοχώρια της για το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής, όμως εκείνο που τόνισε ήταν πως χαίρεται που γνωρίζει ότι το κανάλι τη στήριξε όσο έπρεπε για αυτή την τόσο ξαφνική αλλαγή στα επαγγελματικά της. 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ