Η γυναίκα μου είχε δύσκολο τοκετό.Οι γιατροί είχαν πει ότι θα σωθεί η μητέρα και θα πεθάνει το μωρό


Αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές της πολυτάραχης ζωής του και της λαμπρής καριέρας του στον χορό.

Λέει τα πράγματα με το όνομά τους και σε όποιον αρέσει και αυτός είναι ο Τάκης Σαγιώρ.

Στο να γίνεις χορευτής γνωρίζω ότι σε βοήθησε η μεγάλη δασκάλα χορού Ελλη Ζουρούδη…
«Και όχι μόνο! Με περιμάζεψε από τους δρόμους, όπου περιπλανιόμουν ως άστεγος. Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις. Ακόμη κι όταν απέκτησα βίλα στην Κέρκυρα πεταγόμουν στον ύπνο μου, γιατί έβλεπα ότι κοιμόμουν έξω από το θέατρο Ρεξ! Η Ζουρούδη, λοιπόν, με φιλοξένησε και με σπούδασε στη σχολή της δωρεάν, και τολμώ να πω ότι είναι η δεύτερη μάνα μου! Επίσης η Ρένα Βλαχόπουλου ήταν εκείνη που με πρότεινε στον Μανόλη Καστρινό, για να με πάρει στο μπαλέτο του και να ξεκινήσω επαγγελματικά ως χορευτής.
Βέβαια ο Καστρινός, που ήταν ανασφαλής και κομπλεξικός -αλλά κατά τα άλλα πολύ σπουδαίος στη δουλειά του-, μου έβαλε εμπόδια στην καριέρα μου.
Ομως, σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο με βοήθησαν κάποιοι συνάδελφοί μου, όπως είναι η Ελένη Προκοπίου, ο Βαγγέλης Σειληνός, ο Βαγγέλης Πλοιός και ο Σωκράτης Κορρές. Για καλή μου τύχη, στα πρώτα μου βήματα γνωρίστηκα με την οικογένεια ενός από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες εκείνης της εποχής, του Νίκου Γιάνναρου, η οποία με στήριξε με κάθε τρόπο κι από τότε όλα μού ήρθαν πολύ εύκολα»

Το μεγάλο σου μπαμ έγινε ως ντουέτο με την αείμνηστη Λουίζα Μελίντα…
«Με την αγαπημένη μου Μελίντα γνωριστήκαμε το 1964, στα δεκάξι της, στη σχολή της Ζουρούδη. Ηταν ένα πανέμορφο αγριοκάτσικο, και μάλιστα όταν της πρότεινα να βγούμε μου πέταξε μια βούρτσα στο κεφάλι και με πήραν τα αίματα. Εναν χρόνο μετά παντρευτήκαμε, αλλά γίναμε και χορευτικό ζευγάρι. Η μοιραία συνάντησή μου με τη Μελίντα είναι ένας από τους τρεις μεγάλους σταθμούς της ζωής μου»

Οι άλλοι δύο σταθμοί της ζωής σου ποιοι είναι;
«Ο δεύτερος είναι ο ερχομός της κόρης μου Κατερίνας, από τον γάμο μου με την Ελένη Ελευθεριάδου. Η γυναίκα μου είχε δύσκολο τοκετό και οι γιατροί μού είχαν πει ότι θα σωθεί η μητέρα και θα πεθάνει το μωρό, αλλά τελικά σώθηκαν και οι δύο. Από την κόρη μου, που ζει στην Αμερική, έχω δύο αγαπημένα εγγόνια, τον Τζέισον και τη Ζακελίν. Μάλιστα, η εγγονή μου έχει αποκτήσει δύο κοριτσάκια, τις δισέγγονές μου! Οσο για τον τρίτο σταθμό της ζωής μου είναι ο θετός μου γιος, ο Χάρης, ο οποίος εδώ και 12 χρόνια είναι τα πάντα για μένα», λέει στην espresso ο ίδιος.

Η γυναίκα μου είχε δύσκολο τοκετό.Οι γιατροί είχαν πει ότι θα σωθεί η μητέρα και θα πεθάνει το μωρό

Η γυναίκα μου είχε δύσκολο τοκετό.Οι γιατροί είχαν πει ότι θα σωθεί η μητέρα και θα πεθάνει το μωρό

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ