Μαρίνα Βερνίκου: Αποκαλύπτει ποιο ήταν το έναυσμα για να ασχοληθεί με την φωτογραφία


Η Μαρίνα Βερνίκου από μικρή ηλικία λάτρεψε την φωτογραφία.

Μιλά για ποιο λόγο κόλλησε με αυτή την τέχνη, τι ήταν αυτό που την μάγεψε, ενώ αποκαλύπτει και τι είναι αυτό που την κάνει να σηκώσει τον φακό της. 

Η φωτογραφία σου προέκυψε σε μικρή ηλικία. Συνήθως τότε καταπιάνεται κανείς με χίλια πράγματα γιατί ανακαλύπτει τον κόσμο, εσύ όμως κόλλησες με αυτή την τέχνη. Τι ήταν αυτό που σε μάγεψε;

«Μου αρέσει να αιχμαλωτίζω τον χρόνο, τη στιγμή. Βέβαια, δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτό ήταν συνειδητό στην παιδική ηλικία. Οταν επέστρεψα από τις σπουδές μου, ένας οικογενειακός φίλος μου πρότεινε να κάνω έκθεση. Αν και δεν ήμουν σίγουρη, την έκανα και πήγε πολύ καλά. Πάντα είχα στη ζωή μου ανθρώπους να με αγαπούν, οπότε στην πρώτη μου έκθεση δεν είχα αγωνία αν θα έρθουν να δουν τη δουλειά μου, αλλά μόνο αν θα αρέσει. Πουλήθηκαν όλα τα έργα και χάρηκα πολύ. Αυτό ήταν ουσιαστικά το έναυσμα να ασχοληθώ με τη φωτογραφία».

Τι είναι αυτό που συνήθως σου κινεί την περιέργεια και σε κάνει να σηκώνεις τον φακό;

«Τα όμορφα τοπία, παρόλο που μου αρέσει πολύ και το πορτρέτο».

Ανεβάζεις δουλειές σου στο instagram και βλέπω ότι πλησιάζεις τους 100 χιλιάδες folloers. Πώς αλληλεπιδρούν μαζί σου;

«Με ρωτούν για τη φωτογραφία και τα ταξίδια».

Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις ταξιδιωτική εκπομπή;

«Όχι. Πιο πολύ το κάνω γιατί το αγαπάω, νομίζω μετά θα αποκτούσε μια πιο επαγγελματική μορφή. Μπορεί, όμως, και να ήταν μια καλή ιδέα, δεν ξέρω. Βέβαια, αυτό το κάνω μέσα από τα stories μου στο instagram . Ανεβάζω βίντεο και φωτογραφίες με πληροφορίες από την περιοχή στην οποία βρίσκομαι και, απ” ό,τι μου λένε, είναι κάτι που αρέσει πολύ», λέει στο People. 

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ