Νίκος Ζιάγκος: Η νέα ζωή του ηθοποιού που έμεινε άστεγος


Η ζωή του Νίκου Ζιάγκος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Από την απόλυτη επιτυχία της δεκαετίας του ΄80 στην απόλυτη αποτυχία.

Ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου που διέπρεπε και στο θέατρο, έμεινε στον δρόμο και στην συνέχεια φιλοξενήθηκε στο σπίτι του ηθοποιού.

Τώρα, ο Νίκος Ζιάγκος προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια του, κάνοντας μια νέα αρχή. Ο ηθοποιός διανύει μια πολύ καλή περίοδο, αφού έχει νοικιάσει δικό του σπίτι, γράφει σίριαλ και ολοκληρώνει το βιβλίο του με τίτλο «Το ψεύτικο κάλυμμα της τάξης» με θέμα το κοινωνικό σύστημα το οποίο χειραγωγεί τον άνθρωπο.

Μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, αλλά η υποκριτική ήταν εκείνη που τον κέρδισε. «Έχω κάνει αρκετή τηλεόραση, συμμετέχοντας σε γνωστές σειρές με αγαπημένους πρωταγωνιστές όπως «Το μονοπάτι της αγάπης», «Ο ήχος της σιωπής», «Πολυθρόνα για τρεις», «Παραμύθι χωρίς όνομα», «Σαμπουάν», «Κάτω από την Ακρόπολη» και άλλες» είπε στο ciao ο ηθοποιός.

Ο Νίκος Ζιάγκος ήταν μεγάλος καρδιοκατακτητής. Στα 27 του χρόνια γνώρισε την Στέλλα, όπου ο έρωτάς τους όχι μόνο ήταν κεραυνοβόλος, αλλά έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας και απέκτησαν τον Γιάννη, ο οποίος μεγαλώνοντας έμπλεξε με τα ναρκωτικά. Μάλιστα, γι’ αυτό, ο ηθοποιός έχει μιλήσει σε συνέντευξή του: «Κόντεψα να χάσω το παιδί μου από τις κακές παρέες και τα ναρκωτικά. Τον πήγα 18 μήνες για αποτοξίνωση στην Ιταλία και άλλους τόσους μήνες στην Ισπανία. Όταν είναι το παιδί στην προεφηβεία, πρέπει να το βάλεις ν’ ασχοληθεί με τον αθλητισμό, για να πάρει καλά πρότυπα. Αν αρχίσει τα ναρκωτικά, είναι πολύ δύσκολο να βγει από αυτό το λούκι. Από αυτά έχουν διαλυθεί οικογένειες, έχουν πεθάνει πολλά παιδιά. Και ο γιος μου, ο Γιάννης έχει χάσει τέσσερα πέντε κολλητά φιλαράκια του από τις ουσίες. Αλλά εγώ έχω χάσει 15 φίλους από πρέζα και έχω δει άλλους 40 που φυτοζωούν και είναι τελειωμένα άτομα»

Σε αυτές τις δυσκολίες που πέρασε, ο Νίκος Ζιάγκος είχε δίπλα του φίλους και συναδέλφους του όπως η Ευαγγελία Σαμιωτάκη, η οποία του είχε παραχωρήσει το σπίτι του για να μένει και στην συνέχει την Άννα Φόνσου, όπου τον φιλοξένησε στο Σπίτι του Ηθοποιού.  

Νίκος Ζιάγκος: Η νέα ζωή του ηθοποιού που έμεινε άστεγος

Νίκος Ζιάγκος: Η νέα ζωή του ηθοποιού που έμεινε άστεγος

Νίκος Ζιάγκος: Η νέα ζωή του ηθοποιού που έμεινε άστεγος

Νίκος Ζιάγκος: Η νέα ζωή του ηθοποιού που έμεινε άστεγος

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ