Ρεκόρ κερδών και πωλήσεων για την Skoda

Η Skoda διάγει τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας της, σημειώνοντας το ένα ρεκόρ κερδοφορίας και πωλήσεων μετά το άλλο!{loadposition skoda}

Το 2018 η τσέχικη εταιρία παρέδωσε 1.253.700 αυτοκίνητα, αριθμός που σηματοδοτεί αύξηση 4,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ο συνολικός τζίρος των πωλήσεων ανήλθε στα 17,3 δις ευρώ, με τα λειτουργικά κέρδη να ανέρχονται σε 1,4 δις. H Skoda επικεντρώνεται στις επενδύσεις για το μέλλον, με το 26,3% του τζίρου να επιστρέφει στην εξέλιξη και τους Τσέχους να δαπανούν περισσότερα από 500 εκατομμύρια για τον εκσυγχρονισμό και εξοπλισμό των εγκαταστάσεών τους. Μάλιστα, οι δαπάνες στον τομέα της Έρευνας και Εξέλιξης αυξήθηκαν κατά 46,8%. Δείγμα της προσοχής που δίνει η φίρμα από το Μλάντα-Μπόλεσλαβ στις νέες τεχνολογίες και την συμπόρευση με τις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Και όλα αυτά με 4 μοντέλα στην γκάμα της: τις Fabia, Octavia και τα Karoq, Kodiaq. Με τα ολοκαίνουργια Scala και Kamiq να δείχνουν τον δρόμο για το 2019, δεν θα ήταν υπερβολή να προβλέψουμε πως οι ισολογισμοί της Skoda θα έχουν ιδιαίτερα θετικό πρόσημο για ακόμα μια χρονιά.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here