Γιώργος Κατσαρός: «Η ζωή έχει αλλάξει σε όλα τα επίπεδα»


Στις σχέσεις ζωής με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Κατσαρός

Ανάμεσα σε αυτά η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πάριος, η Ρένα Βλαχοπούλου και η Βίκυ Μοσχολιού.

Με τη Μαρινέλλα θα συνεργαστούν το 1974, καθώς η ερμηνεύτρια εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Κρασί, θάλασσα και τ’ αγόρι μου», σε μουσική δική του και στίχους του Πυθαγόρα.

«Με τη Μαρινέλλα γίναμε και κουμπάροι, καθώς την πάντρεψα με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Και με τον Γιάννη Πάριο είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Με φωνάζει “πατέρα” και εξακολουθούμε να έχουμε υπέροχες σχέσεις. Όπως και με τον Γιάννη Πουλόπουλο, αλλά και με την αείμνηστη Βίκυ Μοσχολιού, με την οποία συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια», λέει ο ίδιος στο περιοδικό People.

Οι συνεργασίες του είναι η «προίκα» του στη δουλειά και στη ζωή. Όπως εκείνη με τη Ρένα Βλαχοπούλου στην Κόμησσα της Κέρκυρας. «Η συνεργασία αυτή με σημάδεψε. Η Κέρκυρα είναι το νησί μου. Φαντάσου πως το τραγούδι Κέρκυρα, Κέρκυρα το γράψαμε στο στούντιο της Φίνος Φιλμ την τελευταία μέρα των γυρισμάτων της ταινίας. Μάλιστα, ο Αλέκος Σακελλάριος μου ζήτησε να του πω μερικές λέξεις για την Κέρκυρα και το έγραψε εκείνη την ημέρα. Την επομένη το ηχογραφήσαμε. Με τη Ρένα γίναμε μια οικογένεια. Ταιριάξαμε πολύ, βγαίναμε πολύ. Της άρεσε το Παλαιό Φάληρο, ερχόταν πολύ συχνά και τρώγαμε μαζί με τη Βίκυ Μοσχολιού με θέα τη θάλασσα. Η Βίκυ τρελαινόταν για σκορδαλιά» περιγράφει στο People και συμπληρώνει:

«Δεν αλλάζει τίποτα. Αρκεί αυτό που έχεις επιλέξει να το κάνεις καλά. Από εκεί και πέρα, δεν διαφέρουμε σε τίποτα από άλλους επαγγελματίες. Ίσα ίσα, ένας υδραυλικός είναι πιο περιζήτητος από μένα. Μόνο η προβολή στα Μέσα δεν υπάρχει. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι είναι πως μόνο με καλοσύνη και αγάπη προχωράς. Παρατηρώ πως πλέον δεν υπάρχει ο σεβασμός που υπήρχε παλιότερα. Η ζωή έχει αλλάξει σε όλα τα επίπεδα».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ