Κωστόπουλος: «Είναι γοητευτικός άντρας ο Γρηγόρης, καλός και γλυκός, αλλά θέλει λίγη δίαιτα»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλά για την εκπομπή του  «Όλα λάθος», στο Open tv, και αναφέρεται μεταξύ άλλων αναφέρθηκε χιουμοριστικά στα κιλά του Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακόμη, έκανε λόγο για το τροποποιημέπενο μεσημεριανό, που επιθυμεί να παρουσιάζει στου τηλεθεατές και για το πώς προέκυψε ο τίτλος της εκπομπής.

Τι θέλεις να κάνεις στη μεσημεριανή ζώνη;

 Θέλω να αλλάξω το μεσημεριανό. Κάποιος είπε πως δεν μου πάει, αλλά θα το φέρω στα μέτρα μου. Ετσι είναι. Εκ πρώτης όψεως δεν μου πάει… Δεν μπορώ να κάνω gossips, γιατί απλά δεν τα ξέρω. Τα βαριέμαι. Θέλω να κάνουμε πλάκα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στο Open. Με το κανάλι συζητούσα αρκετό καιρό για διάφορα projects. Στον ορίζοντα μας είναι πάντα και το βραδινό, όμως μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη και την Αλκηστη Μαραγκουδάκη αποφασίσαμε τώρα να κάνουμε ένα νέο μεσημεριανό. Πιο χα¬ρούμενο, πιο σατιρικό, πιο αποκαθηλωτικό. Θέλω τα μεσημέρια οι τηλεθεατές να ανοίγουν την τηλεόραση και να χαίρονται. Οχι να αγχώνονται. Η εκπομπή θα έχει και gossips, αλλά με χιουμορι¬στική χροιά.

 «Ολα λάθος». Ο τίτλος πώς προέκυψε;

 Γιατί είναι «Ολα λάθος». Αλλού και με άλλους πηγαίναμε, αλλού καταλήξαμε. «Ολα λάθος». Μου αρέσει.

 Ποια θα είναι τελικά η ομάδα σου;

Δύο νέες γυναίκες, για να κατεβάσουμε και τον μέσο όρο ηλικίας της εκπομπής. Και να προσαρμοστώ και εγώ στο νεανικό χιούμορ που προς το παρόν το μαθαίνω από τις κόρες μου και τον γιο μου. Θα είναι η Αννα Μαρία Βέλλη και η Μαντώ Γαστεράτου. Τις ζόρισα λίγο στην αρχή, γιατί πρέπει να βρούμε, κώδικες συνεννόησης. Θα βγάλσυμε πλάκα Για μένα η καλύτερη εκπομπή φέτος είναι το «Για την πα¬ρέα» του Μουτσινά. Ενώ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση, τον,Μουτσινά τον βλέπω. “

 

Τι άλλο βλέπεις και τι δεν βλέπεις;

Βλέπω «Αρβύλα». Πρωινά δεν βλέπω.

 Late night έχεις δει φέτος;

Πολύ αποσπασματικά. Είδα λίγο τον Γρηγόρη. Δεν έχω δει την Ελεονώρα που έκανε καλά νούμερα, αλλά με άλλου τύπου θεματολογία. Πιο κοινωνική. Ο Γρηγόρης ίδιος είναι, μόνο μερικά κιλά έχει πάρει. Είναι γοητευτικός άντρας ο Γρηγόρης, καλός και γλυκός, αλλά θέλει λίγη δίαιτα. Να τον αναλάβω στη γυμναστική, να γελάμε κιόλας!

 

Πηγή: TV έθνος

 

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ