Χρήστος Φερεντίνος: «Κοιτάζω τον ανταγωνισμό, οφείλω να είμαι ενημερωμένος»

Το τελευταίο διάστημα διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το «DEAL» θα ολοκληρώσει την πορεία του αφού δεν σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού, Χρήστος Φερεντίνος, σε πρόσφατη συνέντευξή του εξηγεί ποια είναι η αλήθεια, ενώ αναφέρει αν κοιτάζει και τον ανταγωνισμό.

Το τελευταίο διάστημα γράφονται διάφορα σχετικά με το ενδεχόμενο το «DEAL» να ολοκληρώσει την πορεία του, λόγω μη αναμενόμενων ποσοστών… Τελικά, ποια είναι η αλήθεια;
«Όπως σας είπα, όπως μπορεί να δει κάποιος στους πίνακες τηλεθέασης, το «Deal» έχει μία σταθερή και πολύ καλή πορεία, σε μερικά κοινά μάλιστα έχει ανοδικές τάσεις. Το αν θα ολοκληρώσει την πορεία του, λοιπόν, στα τέλη της σεζόν, είναι κάτι ανεξάρτητο από τα νούμερα. Την τρίτη χρονιά είχε ολοκληρώσει την πορεία του και το «Άκου τι είπαν», όταν ήταν πρώτο στην τελική κατάταξη. Είχαμε αποφασίσει όμως με τον σταθμό να το «τελειώσουμε» στο πικ του, για να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είναι καλό να ανανεώνεσαι…».

Εσείς έχετε πάρει απόφαση του τι θα συμβεί;
«Οχι ακόμη, θα το συζητήσουμε με τους ιθύνοντες του ΑLΡΗΑ το επόμενο διάστημα. Είναι μέσα Μαρτίου και έχουμε να φτάσουμε μέχρι τον Ιούνιο! Πρώτος στόχος είναι να κλείσει ωραία η χρονιά. Πάντως, αν δεν πήγαινε καλά το παιχνίδι, αν δεν τραβούσε, θα τελείωνε τώρα, δεν θα έφτανε μέχρι ,το τέλος».

Ένας παρουσιαστής που κάνει πρωταθλητισμό, όπως εσείς, κοιτάζει τον ανταγωνισμό;
«Κοιτάζω τον ανταγωνισμό, οφείλω να είμαι ενημερωμένος, να βλέπω τις τάσεις, να μεταφράζω τα νούμερα με τον σωστό τρόπο. Πρέπει να το κάνεις αυτό, δεν μπορείς να είσαι αδιάφορος. Ωστόσο, δεν ξυπνάω με άγχος, μπορεί μια μέρα να μη δω τα νούμερα, αλλά ξέρω πού κινούμαστε πάντα», λέει στο tv kous kous.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ