“Επίθεση” με φωτοβολίδες σε Παναθηναϊκό και Χαμόγελο του Παιδιού.


Ένα ακόμη επεισόδιο για χούλιγκαν υπήρξε τις τελευταίες ημέρες, αφού περίπου 6-7 οπαδοί του Ολυμπιακού φέρονται να “επιτέθηκαν” με φωτοβολίδες” σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Χαλκίδα, καταστρέφοντας αυτοκίνητα, αλλά και τα γραφεία από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σκηνικό τρόμου και στη Χαλκίδα από χούλιγκαν, με τις τοπικές καταγγελίες να κάνουν λόγο για 6-7 οπαδούς του Ολυμπιακού και σημαντικές καταστροφές κάτω από το σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην πόλη, όπου στεγάζονται και τα γραφεία από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, οι άγνωστοι διέλυσαν 6 αμάξια στη σειρά, όσα ήταν στην άκρη παρκαρισμένα κατά μήκος του δρόμου, με τους κατοίκους να ακούν θόρυβο το βράδυ και να βρίσκουν τα αυτοκίνητα τους διαλυμένα, από φωτοβολίδες και μπογιές.

«Ευτυχώς δεν ήταν σε ώρα που να είναι άνθρωποι μέσα…Έχουν γίνει άλλες δύο επιθέσεις με μπογιές στο κτίριο και άλλη μία επίθεση με φωτιά στη πόρτα της εισόδου. Όλες οι επιθέσεις έχουν γίνει αυτό το χρόνο…» τόνισε η Συντονίστρια Στερεάς Ελλάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού», Λία Κιλιμπέρη, η οποία ειδοποιήθηκε από το σύστημα ασφαλείας του συναγερμού.

Πηγή: eviazoom.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ