Γιώργος Κατσαρός: «Τον περσινό νικητή ενός μουσικού talent show τον ξεχνάς την επόμενη χρονιά»


Δεδομένου ότι έχει εργαστεί επί σειρά ετών μπροστά από τις κάμερες, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ένα σχόλιο για τη σημερινή τηλεόραση και τα προγράμματα που προβάλλονται στους δέκτες μας.

«Βλέπω ότι με ενδιαφέρει. Παρακολουθώ περισσότερο ειδήσεις. Όσον αφορά την ψυχαγωγία, οι μουσικές εκπομπές όπως το The Voice ή το X-Factor βασίζονται περισσότερο στους κριτές παρά στους διαγωνιζόμενους. Τον περσινό νικητή ενός μουσικού talent show τον ξεχνάς την επόμενη χρονιά. Ταλέντα υπάρχουν, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει δουλειά. Όταν κάναμε το Να η Ευκαιρία, γινόταν ολόκληρη συζήτηση. Θυμάμαι πως όταν παρουσιάσαμε τον Βασίλη Λέκκα, με πήρε τηλέφωνο ο Μάνος Χατζιδάκις, που του άρεσε πολύ, μου ζήτησε το τηλέφωνό του και του έκανε δίσκο. Γινόταν θέμα ποιους θα παρουσιάσουμε, κάτι που σήμερα δεν ισχύει. Σήμερα, για να περάσει μια κοπέλα από ακρόαση για να τραγουδήσει κάπου, δεν της λένε “Έλα να σε ακούσουμε”, αλλά “Έλα να σε δούμε”. Αυτό από μόνο του λέει πολλά», λέει ο Γιώργος Κατσαρός στο περιοδικό People και συνεχίζει:

«Λίγες, λοιπόν, είναι οι εκπομπές που ξεχωρίζω. Παρακολουθώ ευχάριστα τους Ράδιο Αρβύλα. Μου αρέσει το χιούμορ τους. Είναι αστείρευτο. Θεωρώ πως το χιούμορ έχει στερέψει στην τηλεόραση και δεν υπάρχουν πια μεγάλα ταλέντα. Υπάρχει μια τάση μιμητισμού. Μακάρι κάποια στιγμή αυτό να ξεπεραστεί, διότι η ελληνική οικογένεια βλέπει τηλεόραση. Και δεν είναι τυχαίο που παρακολουθεί την εκπομπή Στην Υγειά μας ρε Παιδιά, διότι πρόκειται για μια ευχάριστη εκπομπή, με ζωντανή μουσική, η οποία προβάλλει τόσο τον καλλιτέχνη και τον δημιουργό, όσο και το τραγούδι. Και δεν το λέω επειδή κατά καιρούς έχω εμφανιστεί κι εγώ. Πίστεψέ με, αν δεν ήταν καλή, δεν θα πήγαινα», εξηγεί στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ