Κωστόπουλος: «Θα ξαναέκανα πρωινή εκπομπή»


Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή.

Επιπλέον, μιλά για την εποχή που έκανε την βραδινή εκπομπή στον alpha, η οποία δεν είχε τον χρόνο που έπρεπε, κατ” εκείνον, και αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη βλακεία που έκανε στην τηλεόραση.

Γυρίζω λίγο πίσω, στο 2016. Θεωρείς πως εκείνη τη σεζόν δεν δόθηκε ο χρόνος που έπρεπε από τον Alpha στο «Βράδυ»; 

Εννοείται πως δεν δόθηκε. Και τα νούμερα της εκπομπής ήταν καλά. Δεν γκρινιάζω όμως. Κάθε κανάλι έχει τα δικά του κριτήρια, τις δικές του υπομονές και επίμονες. Εγώ ως εκδότης ήμουν της άπο¬ψης πως πρέπει να περιμένεις για να αποδώσει ένα προϊόν.

Εσύ έχεις κάνει λάθος επιλογές τηλεοπτικά;

 Η μεγάλη βλακεία που έκανα στην τηλε­όραση ήταν που δεν συνέχισα το πρωι­νό. Εκείνη η σεζόν έκλεισε με πολύ υψη­λά ποσοστά, κοντά σε αυτά που έκα­ναν στον ΑΝΤΙ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαιή Ικορδά. Ομως επειδή χώριζα -για την ακρίβεια είχα ήδη χωρίσει- δεν ήθε­λα να συνεχίσω. Οταν τελείωσε/ι σεζόν είχα πρόταση από το MEGA να συνεχίσω. Επειδή όμως φοβήθηκα πως ό,τι και να έλεγα θα έλεγαν ότι εμπεριέχει αναφο­ρές στην Τζένη, είπα «όχι». Ηλιθιωδώς. Το μετάνιωσα.

Θα ξανάκανες πρωινό;

Ναι, γιατί είναι ζωντανό. Και αυτή είναι η βασική διαφορά με το βραδινό, που επί­σης μου αρέσει. Μου πάει περισσότερο το live. Αυτό έχει να κάνει και με τις γνώ­σεις που έχει ο παρουσιαστής. Στην τηλε­όραση πρέπει να είσαι και λίγο διαβασμέ­νος. Είτε είσαι παρουσιαστής είτε καλε­σμένος. Εχω φρικάρει βλέποντας ανθρώ­πους που δεν ξέρουν καν ελληνικά. Αυτά βέβαια θα μας δίνουν τώρα υλικό στην εκπομπή.

Θεωρείς πως έχει πέσει συνολι­κά το επίπεδο της τηλεόρασης;

Είναι άλλη εποχή. Λιτότητας οικονομικής και πνευματικής. Ετσι είναι η κρίση…

Αρχίζουμε να βγαίνουμε από την κρίση;

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Ξέρεις τι λένε οι Αμερικανοί; Πως μια έξοδος από την κρίση αποτυπώνεται στα μίντια. Ανε­βαίνει η διαφήμιση. Εδώ εντοπίζω μια στασιμότητα, αλλά είμαι αισιόδοξος. Αν με ρωτάς, πάντως, δεν θα έλεγα στα παι­διά μου να μείνουν και να δουλέψουν εδώ.

Πηγή: TV έθνος


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ