MasterChef: «Όποιος νομίζει πως είμαστε μόνο τηλεοπτικοί μάγειρες μπορεί να έρθει, να μας κρίνει»


Στον δικό τους χώρο υπάρχει ο διαχωρισμός ανάμεσα στον «τηλεοπτικό μάγειρα» και τον «σεφ».

Υπάρχουν κάποιοι που θα μειώσουν και θα σνομπάρουν έναν συνάδελφο μόνο και μόνο επειδή έχει τηλεοπτική προβολή; Οι τρεις κριτές του MasterChef απαντούν
Πάνος Ιωαννίδης: «Ο Λεωνίδας και ο Σωτήρης τυχαίνει να έχουν εστιατόρια. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια επεκτείνονται, οπότε αυτό σημαίνει πως κάτι κάνουν καλά. Ο κόσμος μπορεί να πάει να φάει, να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Όποιος νομίζει πως είμαστε μόνο τηλεοπτικοί μάγειρες μπορεί να έρθει, να μας κρίνει και να δει το επίπεδο μας»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Υπάρχει ο όρος «τηλεοπτικός μάγειρας». Όπως υπάρχουν οι σεφ των εστιατορίων, των catering και των σκαφών. Απλά είναι άλλοι δρόμοι κάτω από την ίδια ταμπέλα, που λέγεται «μαγειρική». Όλοι είναι καλοί, απλά σε μια άλλη κατηγορία»

Σωτηρής Κοντιζάς: «Και τα δύο έχουν τις δυσκολίες τους. Επιπλέον, υπάρχουν περιπτώσεις που βλέπεις τηλεοπτική μαγειρική και αλλάξεις κανάλι στο πρώτο λεπτό κι άλλες φορές που βλέπεις τα παλιά επεισόδια του Jamie Oliver στο You Tube και κολλάς αμέσως, μέχρι να δεις που θα καταλήξει»

Π.Ι.: «Όπως είπα και πριν, τα παιδιά έχουν εστιατόρια, εγώ όχι. Η δική μου πορεία όλα αυτά τα χρόνια ήταν σε prive επίπεδο. Μαγείρευα για κάποιους ανθρώπους κεκλεισμένων των θυρών. Τώρα αισθάνομαι μεγαλύτερη ευθύνη, ειδικά όταν πηγαίνω στη σχολή για να διδάξω, είτε στους μαθητές είτε και σε επαγγελματίες μάγειρες που παρακολουθούν τα σεμινάρια», λένε στο περιοδικό People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ