Ο καιρός την 25η Μαρτίου – Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα


Από άνοιξη σε… φθινόπωρο και ξανά άνοιξη!

Για λίγο χαρήκαμε την άνοιξη, καθώς από σήμερα, Τετάρτη, αλλάζειτο σκηνικό του καιρού, καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Η μεταβολή του καιρού, με βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια σε αρκετά ορεινά, αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ, να διατηρηθεί έως το Σάββατο. Όμως, ο καιρός στη συνέχεια βελτιώνεται με παροδικές νεφώσεις οι προβλέψεριες αναφέρουν πως η παρέλαση της 25η Μαρτίου, θα γίνει με αίθριο καιρό.

Και πάλι όμως, ο ανοιξιάτικος καιρός δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς τα προγνωστικά στοιχεία στη συνέχεια προβλέπουν νέα ισχυρή ψυχρή μεταβολή που θα μας θυμίσει χειμώνα με βροχές, απότομη πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια. Η μεταβολή θα γίνει αισθητή από την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για σήμερα Τετάρτη:

Αττική

καιρός: νεφώσεις με βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στην Πάρνηθα (ενδεικτικό υψόμετρο 1000 μέτρα). Από τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μέχρι το απόγευμα θα σταματήσουν.

άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

θερμοκρασία: από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.

θερμοκρασία: από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και της Θράκη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί.

άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες 7 με 8 μποφόρ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ