Τσαουσόπουλος: «Ο Γιώργος παρασύρθηκε, αλλά στο τέλος σταμάτησε μόνος του από το ραδιόφωνο»

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος βρίσκεται πολλά χρόνια στο τιμόνι ραδιοφωνικών σταθμών. Γνωρίζει πολύ καλά αν κάτι θα έχει επιτυχία ή όχι και γνωρίζει τι είναι αυτό που θέλουν οι ακροατές.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει διάφορα πειράματα με συνεργασίες, οι οποίες κάποιες ήταν επιτυχημένες και κάποιες άλλες όχι.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα.

 «Στο ελληνικό ρεπερτόριο και μόνο υπάρχει η σκέψη ότι και να μην ναι κάποιος ραδιοφωνατζής, αφού είναι σταρ της τηλεόρασης μας κάνει γιατί μπορεί να αρέσει στους ακροατές. Εγώ είχα πάντα τις αμφιβολίες μου, ωστόσο το δοκίμαζα συχνά πυκνά, αλλά 9 στις 10 φορές δεν βγήκε. Τον Γιώργο τον γνώρισα σε προσωπικό επίπεδο. Είδα ένα πολύ καλό παιδί, έξυπνο, πνευματώδες, αρχές που ασπάζομαι και έχουν να κάνουν την κοινωνία και την οικογένεια. Όταν ήρθε στον ΛΑΜΨΗ ήθελε -και το εκτίμησα πολύ- να του πω τι πρέπει να κάνει και πώς. Ρωτούσε. Όταν όμως ο Γιώργος, που νιώθει ότι το σπίτι και η περιουσία του είναι η τηλεόραση, είδε ότι κάποιοι με δημοσιεύματα, είτε για τα προσωπικά του είτε για όσα έλεγε στην τηλεόραση, άρχισαν να τον μαυρίζουν, τότε ξεκίνησε να λύνεται απαντώντας από το μικρόφωνο για όσα έγραψαν ή είπαν εναντίον του. Ο ακροατής δεν το θέλει αυτό. Εγώ επειδή τον αγαπώ ποτέ δεν του είπα τίποτα αυτά τα δύο χρόνια για να μην τον στεναχωρήσω. Ο Γιώργος παρασύρθηκε, αλλά στο τέλος σταμάτησε μόνος του γιατί δεν άντεχε άλλο το πρωινό» εξήγησε στο Gala

Τσαουσόπουλος: «Ο Γιώργος παρασύρθηκε, αλλά στο τέλος σταμάτησε μόνος του από το ραδιόφωνο»

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here