Superleague: Ζητάει ακόμα μία συνάντηση με Βασιλειάδη


Η Superleague θα ζητήσει ακόμα μία συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Τα μέλη της Superleague, τα οποία δεν έβγαλαν άκρη στις σημερινές (21/3) συζητήσεις, θα ζητήσουν και πάλι συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Πλέον αναμένεται η αντίδραση της Πολιτείας, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει επίσημα αλλαγής στάσης, καθιστώντας σαφές ότι σε λίγο καιρό θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση.Η ενημέρωση της Superleague

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

2/ Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Bασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3/ Ο αγώνας Λαμία-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00) και ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:00).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ