Άνθρακες ο θησαυρός! Η Δαρμουσλή και ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης δεν είναι ζευγάρι!


Μετά τον χωρισµό της από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Τάσο ∆αρδαγάνη, η πάντα σαγηνευτική Μάρα Δαρμουσλή δεν είναι σε κάποια σχέση, έχοντας επικεντρωθεί στα επαγγελµατικά της.

Η Μάρα ∆αρµουσλή και ο Τάσος ∆αρδαγάνης, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόµους και όλοι έκαναν λόγο για έναν βελούδινο χωρισµό. Εκτοτε η ηθοποιός, που ξεκίνησε την καριέρα της ως µοντέλο, µετρώντας πολλές «νίκες» στον καλλιτεχνικό χώρο, δεν δηµιούργησε κάποιον νέο δεσµό, κάνοντας focus στο θέατρο, το οποίο λατρεύει.

Οι καλλιτεχνικές µετοχές της χτύπησαν «κόκκινο» όταν συνεργάστηκε µε τον Γιώργο Κιµούλη στις «Επικίνδυνες σχέσεις», ενώ φέτος τον χειµώνα ξεχώρισε στην κωµωδία «Αστρα να πάνε», που παιζόταν µέχρι πρόσφατα στο θέατρο «Κάππα» της οδού Κυψέλης. Προ ηµερών σοκαρίστηκε και η ίδια όταν είδε δηµοσίευµα που την ήθελε να είναι ζευγάρι µε τον γνωστό σεφ Βασίλη Τσατσάκη. «Λατρεύω την κουζίνα του και είναι µόνο φίλος µου. Πώς µπορεί να γράφουν πως είµαστε ζευγάρι;», φέρεται να είπε φανερά ταραγµένη σε κοντινούς της ανθρώπους.

«Ποτέ δεν ήθελα φλας στην προσωπική µου ζωή και, όταν έτυχε να βγουν κάποιες φωτογραφίες, δεν ήταν το καλύτερό µου. Αλλο αυτό, όµως, κι άλλο να µου χρεώνουν κάποιον σύντροφο που είναι µόνο φίλος µου!». Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν ότι η ηθοποιός έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε ό,τι αφορά τέτοιου είδους δηµοσιεύµατα, καθώς έχει παιδί στην εφηβεία. Ο γιος της, Αγγελος, είναι 12 χρόνων και προσπαθεί να τον κρατά µακριά από τέτοιου είδους προσλαµβάνουσες. «Η Μάρα ενοχλείται πάρα πολύ όταν βγαίνουν ανυπόστατες φήµες -κυρίως λόγω του γιου της- και θέλει να το σέβονται αυτό.Από τα πρώτα της βήµατα στο µόντελινγκ και έπειτα στο θέατρο είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να µην απασχολεί τη δηµοσιότητα µε την προσωπική της ζωή, αλλά µόνο µε ό,τι αφορά τη δουλειά της. Αυτή είναι πάγια θέση της», επιµένουν οι φίλοι της μιλώντας στη Realnews.

∆εν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως ποτέ δεν απαντά σε ερωτήσεις για προσωπικά θέµατα, ακόµη και όταν είναι σε µακρόχρονη σχέση, όπως είχε συµβεί κατά τη διάρκεια του δεσµού της µε τον ηθοποιό-σκηνοθέτη Τάσο ∆αρδαγάνη.

Άνθρακες ο θησαυρός! Η Δαρμουσλή και ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης δεν είναι ζευγάρι!

Άνθρακες ο θησαυρός! Η Δαρμουσλή και ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης δεν είναι ζευγάρι!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ