Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι χυδαιότητα να με λένε βολεμένο»


Συχνά, οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη σχολιάζονται ποικιλοτρόπως.

Αυτό, συνέβη και πριν λίγες μέρες, όπου σε συνέντευξή του δήλωσε: «δεν αντέχω τα μαζικά κινήματα, τα μαζικά μέσα συγκοινωνίας, και φυσικά τα μαζικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και το πιο μαζικό πράγμα που αντιμετωπίζουμε – εκτός από το lifestyle που είναι η πιο χυδαία εικόνα του ανθρώπου – την παγκοσμιοποίηση».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου και τοποθετήθηκε τόσο για αυτή του την δήλωση, όσο και για το γεγονός ότι τον θεωρούν… βολεμένο.

«Δεν εννοώ απολύτως τίποτα πέρα από αυτά που λέω. Εγώ αντιμετωπίζω τους ανθρώπους σαν προσωπικότητες και όχι μέσα από μια μορφή μάζας. Δεν μπορώ τη λέξη “μαζικό”. Ίσως να μην το διευκρινίζω καλά, αλλά σε μια συνοπτική συνέντευξη, εξαρτάται πώς θα τα διαβάσει ο άλλος και πώς θα τα ερμηνεύσει, πρέπει να πεις τα πράγματα έτσι που να γίνονται κατανοητά» είπε στην κάμερα και συνέχισε για το γεγονός ότι τον θεωρούν βολεμένο: «Αυτό είναι χυδαιότητα δημοσιογραφίας. Εγώ, καταρχήν, στην ΕΡΤ είμαι 40 χρόνια, υπήρξα υπάλληλος, παραιτήθηκα όταν δεν είχα αντικείμενο. Δεν έκατσα να πληρώνομαι χωρίς να έχω αντικείμενο και αγαπώ την ΕΡΤ το δηλώνω».

Τέλος, όσον αφορά στο γκόσιπ και τα ριάλιτι απάντησε: «Ανήκω στην καλή πλευρά του γκόσιπ, θεωρώ. Δεν μου αρέσει το γκόσιπ. Το γκόσιπ δεν είναι βασικό στοιχείο του lifestyle; Αυτή η πλευρά δεν μου αρέσει (…) Το Power of Love δεν μου αρέσει καθόλου, το θεωρώ ό,τι χειρότερο υπάρχει. Και τις προσωπικότητες και το ριάλιτι, το θεωρώ πάρα πολύ κακό. Το MasterChef όσο το είδα μου άρεσε. Είδα ανθρώπους ευπρεπείς… Η αναγνωρισιμότητα δεν έχει σχέση με την προσωπικότητα».

Δείτε το video:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ