Γιώργος Κατσαρός: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε που έχασα τη γυναίκα μου»


Για την επαγγελματική του δραστηριότητα, αλλά και για την ζωή του σήμερα, δυόμισι περίπου χρόνια ύστερα από τον θάνατο της γυναίκας του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Κατσαρός.

Αυτή την περίοδο, η επαγγελματική του ζωή είναι γεμάτη από εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ κάθε Κυριακή είναι μαζί με τον Μίμη Πλέσσα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

«Δεν περίμενα πως η συνεργασία μου με τον Μίμη θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. Κάθε Κυριακή εμφανιζόμαστε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με τραγούδια δικά μου και δικά του που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Τον λατρεύω τον Μίμη. Έχω μεγάλη χαρά, και ήταν από τα αναπάντεχα της ζωής μου. Υποδεχόμαστε τους ανθρώπους που έρχονται σαν να βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού μας, σε μια μεγάλη δεξίωση» λέει με συγκίνηση μιλώντας στο περιοδικό People.

Όσον αφορά τη προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Κατσαρός είναι ξεκάθαρος.

«Είμαι μόνος. Τα παιδιά μου έχουν τις οικογένειές τους και τις καθημερινές τους υποχρεώσεις. Με αγαπούν πολύ, το ίδιο κι εγώ. Όπως και να έχει, όμως, προσπαθώ να επιβιώσω μόνος. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε που έχασα τη γυναίκα μου. Στην αρχή με είχε πάρει πολύ από κάτω, αλλά με την πάροδο του χρόνου προσπαθώ να ανακάμψω. Η μοναξιά είναι δύσκολο πράγμα. Η πορεία, όμως, η δική μου μοιάζει με πολλών συνανθρώπων μου. Ευτυχώς, έχω κοντά μου φίλους και φίλες που τηλεφωνιόμαστε κάθε μέρα. Σε γενικές γραμμές, φροντίζω τον εαυτό μου σαν να είμαι 40 ετών, και μπορώ να σου πω ότι οι ασχολίες και η ζήτηση που έχω τώρα είναι πολύ περισσότερες από ό,τι πριν από είκοσι χρόνια. Αυτό μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω».

Γιώργος Κατσαρός: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε που έχασα τη γυναίκα μου»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ