“Μάχη” ΑΕΚ – Ολυμπιακού για Πόνσε. Τα μετεγγραφικά σενάρια για τον Αργεντινό


Ο Εζέκιελ Πόνσε έχει κάνει μία εκπληκτική πρώτη σεζόν στην ΑΕΚ, όμως η υψηλή ρήτρα για την παραμονή του στην ομάδα, έχει ήδη “γεννήσει” σενάρια για τη μετεγγραφή του, τα οποία εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τη Ρόμα για να βρεθεί μία φόρμουλα παραμονή του Εζέκιελ Πόνσε στα Σπάτα, αφού ο Αργεντινός επιθετικός έχει ικανοποιήσεις του πάντες στην πρώτη σεζόν  του στην ομάδα.

Η Ένωση έχει οψιόν για την αγορά του ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή είναι στα 6 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται απαγορευτικό για την οριστική απόκτησή του το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη Live Sport. Έτσι, εξετάζονται εναλλακτικές όπως ο εκ νέου δανεισμός του ή και η συνιδιοκτησία του, καθώς αυτή τη στιγμή, το 50% ανήκει σε γραφείο μάνατζερ και το υπόλοιπο 50% στην ιταλική ομάδα.

Ενδιαφέρον για τον Πόνσε όμως, φαίνεται ότι έχει εκφράσει και ο Ολυμπιακός, με τον Κόκκινο Πρωταθλητή να αναφέρει ότι τον έχει προτείνει στην ομάδα ένας μάνατζερ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί η ομάδα στο παρελθόν.

Με δεδομένο μάλιστα ότι οι Πειραιώτες εμφάνισαν σημαντικά προβλήματα στο σκοράρισμα φέτος, το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον Αργεντινό με τα 14 γκολ στη Superleague, θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό. Προμηνύεται έτσι και μετεγγραφική «μάχη» του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ