Οι Γερμανοί είναι «ερωτευμένοι» με τις Alfa Romeo


Οι αναγνώστες του γερμανικού Auto Bild ανακήρυξαν τις Alfa Romeo GiuliettaGiulia και Stlevio, ως τα πιο όμορφα μοντέλα της κατηγορίας τους. Είναι η τρίτη φορά στη σειρά που η Alfa Romeo με τα τρία της μοντέλα κερδίζει σε επίπεδο design τις κατηγορίες «compact car», «middle class» και «compact SUV».

Ο δυναμικός σχεδιασμός της Alfa Romeo συναρπάζει και τους Γερμανούς φίλους του αυτοκινήτου. Οι αναγνώστες του περιοδικού Auto BildD, στα πλαίσια του διαγωνισμού «Best Brands» έδωσαν στις Alfa Romeo Giulietta, Giulia και Stelvio την πρώτη θέση, ως τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της κατηγορίας τους. Μετά το 2017 και το 2018, όπου η Ιταλική μάρκα κατέκτησε τις αντίστοιχες διακρίσεις, η φετινή βράβευση επιβεβαιώνει την μεγάλη εκτίμηση που απολαμβάνει διαχρονικά η σχεδιαστική γλώσσα της Alfa Romeo.

O Klaus Busse, Επικεφαλής Σχεδιασμού της Fiat Chrysler Automobiles για την περιοχή ΕΜΕΑ, δήλωσε σχετικά: «Για τρίτη χρονιά στη σειρά οι αναγνώστες του Auto Bild ψήφισαν τις Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Giulia και Alfa Romeo Stelvio, ως τα μοντέλα με τον κορυφαίο σχεδιασμό στην κατηγορία τους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την επιτυχία που καλύπτει τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Αυτό αποτελεί απόδειξη του εύρους που καλύπτει με επιτυχία η σχεδιαστική γλώσσα της Alfa Romeo.»

Τα βραβεία Best Brands του Auto Bild βρίσκονται στον 8ο χρόνο ζωής τους και εκφράζουν την άποψη των αναγνωστών, των έντυπων και ψηφιακών εκδόσεων του μέσου. Στα πλαίσια του διαγωνισμού αξιολογήθηκαν 38 εταιρείες και 14 κατηγορίες αυτοκινήτων.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ