Κιμ Γιονγκ Ουν: Απέλυσε επί τόπου τον προσωπικό του φωτογράφο.


Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απέλυσε τον προσωπικό του φωτογράφο γιατί έβλαψε την δημόσια εικόνα του. Πως ακριβώς; Μπήκε σε ένα πλάνο για να τραβήξει μια καλή φωτογραφία και έκρυψε την αυτού εξοχότητα για τρία δευτερόλεπτα! Για τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα!

Ο δύστυχος φωτογράφος, που είναι γνωστός μόνο με το επώνυμό του Ρι, απολύθηκε γιατί προσπάθησε να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερες λήψεις την ώρα που ο πολυχρονεμένος Κιμ Γιονγκ Ουν πήγαινε να ψηφίσει στις 10 Μαρτίου. Σύμφωνα με πηγές στην Πιονγιανγκ, το έγκλημα του φωτογράφου ήταν ότι «το φλας της μηχανής του κάλυπτε μέρος του Αγαπημένου και Σεβαστού Ηγέτη και Συντρόφου».

Ο φωτογράφος παραβίασε και άλλους δυο κανόνες: Ότι τον φωτογράφισε σε απόσταση μικρότερη των δυο μέτρων και ότι τον φωτογράφισε στεκόμενος ακριβώς απέναντι του.

Έτσι, ο 47χρονος φωτογράφος όχι μόνο απολύθηκε αλλά και εκδιώχθηκε από το κόμμα με αποτέλεσμα να γίνει αυτόματα πολίτης δεύτερης κατηγορίας.

Ο ίδιος άνθρωπος, που ήταν από τους πιο έμπιστους του καθεστώτος, ήταν αυτός που κάλυψε φωτογραφικά τις συναντήσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο Ανόι!

Η τύχη του φωτογράφου πλέον παραμένει άγνωστη.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ