Τα 3 ζώδια που έχουν μπέσα!

zodiac

Έτσι και σου πούνε ότι κάτι θα γίνει ή έτσι και σου τάξουν το οτιδήποτε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πραγματοποιήσουν. Στα ζώδια αυτά ο λόγος τους μετράει. Δεν υπόσχονται χωρίς να μπορούν να υλοποιήσουν την δέσμευσή τους, έχουν μπέσα και είναι αξιόπιστα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι ζώδιο της γης και ανήκει στα σταθερά. Έτσι και ο Ταύρος σου δώσει τον λόγο του για κάτι, να είσαι σίγουρος ότι θα το πραγματοποιήσει. Δεν είναι άνθρωποι οι Ταύροι που θα τάξουν κάτι, απλά για να το τάξουν. Ούτε θα σου υποσχεθούν κάτι μόνο και μόνο για να σε «φέρουν» εκεί που θέλουν και μετά… «δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν κατάλαβαν». Μπορείς να βασιστείς πάνω τους. Το ίδιο ισχύει τόσο στα προσωπικά τους, όσο και στα επαγγελματικά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ό,τι είπαμε παραπάνω για τον Ταύρο, ισχύει πάνω κάτω και για τον Σκορπιό. Είναι άνθρωποι με πραγματική μπέσα. Αν έχεις να κάνεις μαζί τους σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου, να ξέρεις ότι μπορείς να τους εμπιστευτείς με κλειστά μάτια. Και φυσικά να ξέρεις ότι αν σου δώσουν την υπόσχεσή τους, θα την κρατήσουν ο κόσμος να χαλάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τρίτος είναι ο Αιγόκερως στην σχετική μας λίστα και όχι άδικα. Είναι άνθρωποςπου η λέξη «μπέσα» τον χαρακτηρίζει. Ειδικά στα επαγγελματικά του, δεν υπάρχει περίπτωση να σου υποσχεθούν το οτιδήποτε και να μην το κάνουν. Ακόμα και αν αυτό χρειαστεί από την πλευρά τους μεγάλες θυσίες. Έτσι είναι και στα προσωπικά τους. Δεν τάζουν πολλά. Αλλά όταν το κάνουν, τα υλοποιούν. Πάνω από όλα είναι η φήμη τους, η υπόληψή τους και ο λόγος τους.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here