Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Πρέπει να προχωράμε παρακάτω»


Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μιλά για τις επιλογές του και τη διαλλακτικότητα που τον διακατέχει.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξομολογείται ότι είναι από τους ανθρώπους που θέλει να πηγαίνει παρακάτω και να μαθαίνει νέα πράγματα. 

Πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η φαλακρή τραγουδίστρια».

Βρισκόμαστε στο θέατρο «Κεφαλληνίας» στη β” σκηνή, σε σκηνοθεσία της Μαρίας Ξανθοπουλίδου. Το έργο του Ευγένιου Ιονέσκο, θέατρο παραλόγου, που καταπιανόμαστε, είναι πολύ σημαντικό, με πολλά νοήματα, που ποτέ δεν εξαντλείται η ουσία του, φορές κι αν έχει παιχτεί. Οι συνάδελφοι είναι εξαιρετικοί, ο Αλέξανδρος Μυλωνάς, η Φαίη Ξύλα,  ο Σωκράτης Πατσίκας, η Σοφιάνα Θεοφάνου και η Ευγενία Αποστόλου.

Επιλέγεις εσύ το ρεπερτόριο που παίζεις στο θέατρο;

Είναι πιο κλασικά τα έργα, αλλά, καλώς ή κακώς, οι ηθοποιοί δεν έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της επιλογής. Παρ” όλα αυτά, μέχρι ενός σημείου, θέλω να κάνω δουλειές που με ενδιαφέρουν περισσότερο, να βρίσκομαι με ανθρώπους που με ιντριγκάρουν. 

Μεγαλώνοντας είσαι πιο διαλλακτικός σε ό,τι αφορά τις επιλογές σου ή όχι;

Βάζω νερό στο κρασί μου, γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να επιλέγω 100% τις δουλειές μου. Παρ” όλα αυτά, ό,τι κι αν κάνω, είμαι αφοσιωμένος, το πιστεύω, το υποστηρίζω και δεν είναι ποτέ πέρα από τα όρια μου, ποτέ. 

Δεν ξεπερνάς τον εαυτό σου;

Εννοώ από τα καλλιτεχνικά μου όρια, ως προς το επιλογές. Τα προσωπικά όρια δεν υπάρχουν, πρέπει να βάζουμε στοίχημα με τον εαυτό μας, να ξεπερνάμε σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο τον εαυτό μας και να γίνεται μια υπέρβαση. Πρέπει να προχωράμε παρακάτω και να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ