Γιώργος Χρανιώτης-Γεωργία Αβασκαντήρα: Έτοιμοι να γίνουν γονείς


Αν και διατηρεί αμείωτη τη νεανική του διάθεση, ο Γιώργος Χρανιώτης, που πρωταγωνιστεί στο «Πουλιά στον αέρα» στο θέατρο «Αλίκη», δεν βλέπει την ώρα να γίνει πατέρας. 

Οπως λένε άνθρωποι από τον στενό κύκλο του, ο ηθοποιός και η χορεύτρια σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, θεωρούν ότι η δημιουργία οικογένειας θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Ενα παιδί είναι στη λίστα με τις προτεραιότητές τους αυτή τη στιγμή και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που συμβουλεύονται ζευγάρια που έχουν γίνει ήδη γονείς.

Οσοι γνωρίζουν καλά τον Γιώργο δηλώνουν βέβαιοι ότι θα γίνει πολύ καλός γονιός, κάτι που φυσικά ισχύει και για τη Γεωργία. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι στις 23 Ιουνίου σε εκκλησία της Τήνου, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, και πλέον θέλουν και οι δύο πολύ να δουν τον έρωτά τους να αποτυπώνεται στα μάτια ενός παιδιού. «Δεν δυσκολεύτηκα να βρω το αντικείμενο του πόθου μου», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος, αν και δήλωνε πως πάντα ήθελε να γίνει πατέρας, συμπλήρωνε τη φράση «αλλά όχι τώρα».

Κάτι που πλέον παραλείπει συνειδητά, αφού θεωρεί ότι η κατάλληλη στιγμή έχει φτάσει. Κι ενώ είναι πάντα έτοιμος για δυνατές εμπειρίες, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, τώρα έχει προετοιμαστεί για την πιο δυνατή της ζωής του. Αν και πάντα τον τρόμαζε η συμβατικότητα του γάμου, ο ηθοποιός και μουσικός της μπάντας Imitate your Μother αναθεώρησε από τότε που βρήκε τη γυναίκα της ζωής του.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

Γιώργος Χρανιώτης-Γεωργία Αβασκαντήρα: Έτοιμοι να γίνουν γονείς


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ