Εξοργισμένος ο οπαδός του Παναθηναϊκού που έχασε το μάτι του. Έρχονται μηνύσεις


Ο άτυχος οπαδός του Παναθηναϊκού που έχασε το μάτι του από γκλοπ στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ θα καταθέσει μηνύσεις κατά των δραστών.

«Είμαι εξοργισμένος. Βρίσκομαι σε προσωπικό αδιέξοδο και θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό μου», δηλώνει ο 31χρονος φίλος του Παναθηναϊκού που βρέθηκε αντιμέτωπος με την αστυνομική βία.

«Υπάρχουν ευθύνες γι’ αυτό που μου συνέβη στα καλά καθούμενα», τονίζει ο άτυχος άνδρας στη Realnews και προσθέτει: «Θέλω να μάθω γιατί μου επιτέθηκαν. Θέλω να εντοπιστούν οι δράστες και σ’ αυτό πρέπει να βοηθήσει και η ίδια η Αστυνομία».

Οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι η όραση του από το ένα μάτι δεν θα επανέλθει, με τον δικηγόρο της οικογένειας, Νίκο Αλετρά να ξεκαθαρίζει ότι ο πελάτης του θα διεκδικήσει το δίκιο με κάθε μέσο.

«Σε πρώτη φάση προέχει να βρεθούν οι θλιβεροί πρωταγωνιστές της ιστορίας. Σε δεύτερο χρόνο θα κινηθούμε νομικά. Θα υποβάλουμε μηνύσεις και σε μετέπειτα χρόνο είναι ότι θα ζητήσουμε αστική αποζημίωση», τονίζει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ