Μουτσινάς: «Νιώθω ότι κάνω αυτό που μου αρέσει και έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο»


Ο Νίκος Μουτσινάς διανύει μια πολλή επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, με την εκπομπή Για την παρέα, και μιλά για τα συναισθήματά του, ενώ παραδέχεται ότι όλη η ομάδα είναι…τζαζ.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρεται ακόμη στην μανία των προκλήσεων, που τόσο επιτυχημένα κάνει στους celebrities, αλλά και στο ότι επιλέγουν να εμφανίζονται στην εκπομπή του stars, που σπανίως κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Είσαι στην καλύτερη σου φάση φέτος. Τουλάχιστον έτσι το εισπράττουμε εμείς τηλεοπτικά. Πώς το νιώθεις εσύ;

«Νιώθω ότι κάνω αυτό που μου αρέσει και έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Και αυτό είναι μαγικό, οποιαδήποτε δουλειά και να έκανα. Οταν καταβάλλεις μια προσπάθεια κι έναν κόπο και σου αρέσει κι αυτό που κάνεις και βλέπεις ότι το καλοδέχεται ο άλλος, είναι μαγικό».

Πώς προέκυψε το «Για την παρέα»;

«Στην παράσταση “Κοκομπλόκο” η Ματίνα Νικολάου έπαιζε τον ρόλο της Βάνιας και η ατάκα της ήταν “Για την παρέα”…Από κει μου ήρθε η ιδέα για τον τίτλο».

Και αυτό το «προκαλώ» πώς γεννήθηκε;

«Δεν ξέρω πώς βγήκε ούτε κατά διάνοια. Ο κόσμος νομίζω έχει ανάγκη, τώρα ακόμα παραπάνω, να ξελαμπικάρει! Με το “προκαλώ” μπαίνει στη διαδικασία να στείλει βιντεάκια. Γίνεται μια πλάκα και αυτό έρχεται και μας ενώνει. Είναι σαν να είμαστε πραγματικά μια παρέα. Εγώ χαίρομαι που μια εκπομπή στην οποία είμαι ολομόναχος, πέρα από τη Ματίνα και τους Alcatrash, είναι πραγματικά για την παρέα».

Είστε όλοι στην εκπομπή έτσι τζαζ;

«Ναι, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Έχει συντονιστεί όλο το σύμπαν που δουλεύει εδώ στην ίδια βλακεία, στην ίδια χαζομάρα, στο ίδιο παιδικό πάρτι!»

Στην εκπομπή σου εμφανίζονται άτομα που σπάνια βλέπουμε στην ΤV. Πού πιστεύεις οφείλεται αυτό;

«Ο κόσμος της σόoυμπιζ, γιατί δεν τους ξέρω όλους προσωπικά, με τον τρόπο του είναι σαν να χαίρεται με το ωραίο που μου συμβαίνει. Συντονίζονται όλοι στην πλάκα που γίνεται και με κάνει πολύ χαρούμενο αυτό. Είναι κάπως σαν να μην ισχύουν όλοι οι κανόνες συνέχεια».

Πηγή: Tηλέραμα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ