Μυρσίνη Λοΐζου: Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Γεννηματά με… Γιάννο, Άκη, Τσουκάτο


Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την άγρια κόντρα κυβέρνησης – ΝΔ για την Μυρσίνη Λοΐζου, ένα νέο… μέτωπο άνοιξε, αυτή τη φορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Φώφης Γεννηματά.

Η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στο Open και λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Από την αρχή είχαμε ανατριχιάσει από τις προκλητικές δηλώσεις της για τα επεισόδια, αναφορικά με τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα για τις βόμβες μολότοφ και την τρομοκρατία».

Click4more: «Ντρεπόταν, είναι πολύ έντιμη»! Τι είχε καταθέσει η Χάρις Αλεξίου υπέρ της Μυρσίνης Λοίζου! video

«Δεν γνώριζε ο Τσίπρας ποια έβαζε; Ηταν γνωστό ποια ήταν η γυναίκα αυτή από πριν«, συμπλήρωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Λιτή απάντηση με… φαρμάκι από ΣΥΡΙΖΑ στην Γεννηματά για την υπόθεση Λοΐζου

«Μιλανε όλοι, μιλάει και η αρχηγός του κόμματος του Γιάννου, του Άκη και του Τσουκάτου» σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συνέντευξη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ