Βαλέρια Κουρούπη: «Τα πράγματα για τους ηθοποιούς είναι πολύ ζόρικα»


«Μην ψαρώνεις» είναι ο τίτλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, αλλά η Βαλέρια Κουρούπη «ψάρωσε» για τα καλά, όταν ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος την πήρε τηλέφωνο για να κάνει δυο γκεστ εμφανίσεις στο σίριαλ, το οποίο παρακολουθεί φανατικά.

Η ηθοποιός, την οποία είδαμε στον ρόλο της πλούσιας Εβελίνας Βερνιέρη να ντροπιάζει την παλιά φίλη της Σάντυ (Μαρία Λεκάκη), καθώς ο άνδρας της τελευταίας καταχράστηκε χρήματα της, αλλάζει συμπεριφορά στο επεισόδιο της Τετάρτης (24 Μαρτίου στις 21.45), μετανοεί και δέχεται να κατέβει ως το Κερατσίνι για να παραγγείλει ψάρια για τον γάμο της ανιψιάς της…

Έτσι την επόμενη εβδομάδα θα απολαύσουμε την ταλαντούχα ηθοποιό να δίνει τα… ρέστα της μέσα στην ψαραγορά και τα αστεία με τη συνάδελφο της να δίνουν και να παίρνουν.

«Το να γίνονται σειρές με αυτό το σενάριο, αυτή τη σκηνοθεσία και με ένα λαμπρό καστ μέσα στην οικονομική κρίση δεν βοηθά μόνο την ελληνική τηλεόραση, αλλά και όλο τον κλάδο, αφού μειώνει την ανεργία. Τα πράγματα για τους ηθοποιούς είναι πολύ ζόρικα. Εγώ είχα να δουλέψω στην τηλεόραση από τη σειρά «Οι συμμαθητές» λέει η ίδια στην «Espresso» και προσθέτει: «Σειρές όπως το “Μην ψαρώνεις”, αλλά και το «Πέτα τη φριτέζα», στην οποία πρωταγωνιστεί ο θείος μου, ο Γιάννης Μπέζος, αρέσουν πολύ στον κόσμο, γιατί είναι καλές κωμωδίες, και ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ