Μαρία Φιλίππου: «Οι γιοι μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο»


Είναι από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς της γενιάς της κι έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Έγινε ευρύτατα γνωστή και αγαπήθηκε από το κοινό, την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Εμείς κι εμείς». Εκτός από την ΤV διαπρέπει και στο θέατρο, καθώς πρωταγωνιστεί στη θρυλική παράσταση «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Στην προσωπική ζωή της, διατηρεί χαμηλό προφίλ και νιώθει την απόλυτη ευτυχία, καμαρώνοντας τους δύο γιους της, τον Ευάγγελο και τον Φίλιππο.

Τι μαθήματα ζωής παίρνετε από τους γιους της η Μαρία Φιλίππου;
«Πέρα από τη χαρά να γίνω μάνα, με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Βλέπεις ολόκληρη τη ζωή με ένα άλλο μάτι, όταν μεγαλώνεις ανθρώπους που πρέπει να είναι υπεύθυνοι σε μια κοινωνία. Και λεβέντες. Αν με ρωτήσετέ προσπάθησα να κάνω τα παιδιά μου, θα σας απαντούσα “ευτυχισμένους” αρχικά, για να μπορούν με γέλιο να αντιμετωπίζουν τη ζωή τους. Έντιμους και λεβέντες. Η λεβεντιά εμπεριέχει πολλά πράγματα. Κλάμα, άρνηση. Μια χαλαρότητα μέσα στη δύναμη».

Μετά από ένα διαζύγιο, ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα;
«Είναι κι αυτή μια απώλεια. Τη διαχειρίζεσαι όπως κάθε απώλεια στη ζωή σου. Πορεύεσαι πάλι με τα συστατικά που έχεις ως άνθρωπος, με τον τρόπο που εσύ θεωρείς καλύτερο. Όταν έχεις παιδιά, είναι πολύ πιο δύσκολο. Αν είσαι σωστός άνθρωπος, θα το αντιμετωπίσεις κι αυτό με το σωστό τρόπο», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ