Όταν αναζητάτε ένα γλυκό που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα, αυτή η συνταγή για μους σοκολάτα είναι η ιδανική επιλογή! Με λίγα μόνο υλικά και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, μπορείτε να εντυπωσιάσετε με ένα απολαυστικό επιδόρπιο που λιώνει στο στόμα. Δοκιμάστε το και απολαύστε τη μαγεία της σοκολάτας σε κάθε κουταλιά!
Μους σοκολάτα- υλικά
- 200 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
- 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
Εκτέλεση:
- Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και αφήστε την να κρυώσει ελαφρώς.
- Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια, μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαντιγί.
- Προσθέστε την λιωμένη σοκολάτα στην σαντιγί, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Μοιράστε τη μους σε ποτήρια και αφήστε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Διακοσμήστε με τρίμματα σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς πριν σερβίρετε.
Καλή απόλαυση!

