ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Τεράστια διαφορά ανάμεσα σε Πατούλη και Δούρου


Μεγάλο προβάδισμα στον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής δίνει νέα δημοσκόπηση από την εταιρεία Alco.

Στη δημοσκόπηση από 13 έως 18 Μαρτίου 2019, ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να προηγείται με 15 μονάδες, ενώ σαφής είναι η υπεροχή του σε όλα τα ερωτήματα.

Ειδικότερα, στο ερώτημα «ποιον θα ψηφίζατε για περιφερειάρχη Αττικής», ο Γ. Πατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 31,6%, έναντι 17,8% της Ρ. Δούρου, 13,6% του Γ. Σγουρού, 5,8% του Ηλ. Παναγιώταρου και 5,8% του Γ. Πρωτούλη, 7,9% αποχή-λευκό, ενώ 17,5% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Τα ποσοστά επί των εγκύρων διαμορφώνονται ως εξής: Γ. Πατούλης 34%, Ρ. Δούρου 19%, Γ. Σγουρός 15%, Ηλ. Παναγιώταρος 6%, Γ. Πρωτούλης 6%, «δεν ξέρω/δεν απαντώ» 20%.

Σαρωτική είναι η υπεροχή του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου στο ερώτημα «ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής», καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 32%, έναντι 12% της Ρ. Δούρου και 9% του Γ. Σγουρού.

Μεταξύ Γ. Πατούλη και Ρ. Δούρου οι ψηφοφόροι θα επέλεγαν τον πρώτο με ποσοστό 43%, έναντι μόλις 22% που συγκεντρώνει η Ρ. Δούρου.

Στην ίδια δημοσκόπηση η νυν περιφερειάρχης βαθμολογείται αρνητικά για το έργο της (το 43% δηλώνει καθόλου ικανοποιημένο, το 23% λίγο, το 4% πολύ, το 16% αρκετά και το 14% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Επίσης, για το εάν η κ. Δούρου έχει κάνει περισσότερα ή λιγότερα από ό,τι ανέμεναν οι πολίτες, το 66% απαντά λιγότερα και μόλις το 20% όσα περίμεναν. Το 5% πιστεύει ότι έκανε περισσότερα, ενώ το 9% «δεν ξέρει/δεν απαντά».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ