MasterChef: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν!


Η ώρα της μεγάλης ανατροπής έφθασε για το «MasterChef».

Πέντε παίκτες που αποχώρησαν κάνουν comeback προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Ωστόσο δεν θα είναι οι μόνοι που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι…

Η απόφαση αυτή από πλευράς της παραγωγής δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεται, αφού και πέρυσι είχε δοθεί δεύτερη ευκαιρία σε παίκτες, οι οποίοι μάλιστα τα κατάφεραν να φτάσουν στην τελική πεντάδα.

Σύμφωνα με το Tv Έθνος, την ποδιά του MasterChef θα φορέσουν οι δύο τελευταίοι αποχωρήσαντες, ο Τάσος Κυρικλάκης και ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ενώ τη δυνατότητα να ξαναμαγειρέψουν στην κουζίνα του θα έχουν ο Θάνος Σπανός, η Μαρία Τσαπράνη και η Εύα, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Παράλληλα, εκτός από τις πέντε εισόδους στο παιχνίδι θα δούμε να επιστρέφουν και συμμετέχοντες από τα παλιά, για την ακρίβεια από τον περσινό κύκλο του παιχνιδιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το σενάριο, νυν και πρώην παίκτες θα κληθούν να μαγειρέψουν ως ζευγάρια, κάτι που θα τους δυσκολέψει ιδιαίτερα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε επίπεδο κόντρας των τριών κριτών, ο Πάνος Ιωαννίδης έχει μείνει μόνο με μία παίκτρια, την Ιωάννα Μπουρλόκα, ακολουθεί ο Σωτήρης Κοντιζάς με τρεις παίκτες, τον Σταμάτη Κωβαίο, την Ασημίνα Ουστάλι και τον Παντελή Βούρο, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί σημαντικό προβάδισμα με πέντε παίκτες στην ομάδα του, τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, τον Μανώλη Σαρρή, τον Πάνο Τόγια, τον Ζαχίρ Γιαβαρί και τον Χρήστο Μπάρκα.

MasterChef: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν!

MasterChef: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ