Έφτασε η στιγμή να αποκρυπτογραφήσουμε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους


7 αποκαλυπτικά στοιχεία για τα ζώδια της Γης

Έφτασε η στιγμή να αποκρυπτογραφήσουμε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους

Γη, το σπίτι όλων μας. Το χώμα που πατάμε, το έδαφος που χτίζουμε, που φυτεύουμε. Με το νερό γίνεται εύφορο, με τη φωτιά καίγεται, με τον αέρα σηκώνεται σκόνη. Στην αστρολογία, τα ζώδια που ανήκουν στο συγκεκριμένο στοιχείο, Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως, είναι ταυτισμένα με την πρακτικότητα, την ύλη, τη λογική και την σταθερότητα, που είναι απαραίτητα για να φτιαχτεί και να διατηρηθεί το οποιοδήποτε… οικοδόμημα.

Ρίξε μια ματιά στα 7 στοιχεία που σου αποκαλύπτουμε και να είσαι σίγουρος/η ότι μετά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποκρυπτογραφήσεις και -γιατί όχι;- να αλλάξεις τη γνώμη σου για αυτά.

 

1. Η ασφάλεια είναι Top προτεραιότητα
Τα ζώδια της Γης εργάζονται σκληρά για να αποκτήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αντί να κάνουν ριψοκίνδυνες ενέργειες, προσπαθούν να είναι πιο συντηρητικά και προσεκτικά, αξιολογώντας πλήρως τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα οποιασδήποτε σημαντικής κίνησης. Κι εδώ καταρρίπτεται κι ένας μύθος: Τα συγκεκριμένα ζώδια είναι βαρετά… Όχι, είναι αρκετά έξυπνα, ώστε, πριν πετάξουν, να τσεκάρουν το… αλεξίπτωτό τους.

2. Έχουν ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος
Και τα τρία ζώδια είναι αρκετά υπεύθυνα σε ό,τι αναλάβουν. Είτε είναι η ευθύνη τους η οικογένεια και οι αγαπημένοι τους άνθρωποι είτε η εργασία και η καριέρα τους, όποια υποχρέωση – καθήκον έχουν αναλάβει, θα την εκπληρώσουν στο ακέραιο με τη δέουσα σοβαρότητα. Εξ αιτίας του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, θεωρούνται και τα πλέον αξιόπιστα του ζωδιακού. Είναι αυτά που θα αναλάβουν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, να δώσουν λύσεις σε προβλήματα και ο καθένας μπορεί να βασιστεί πάνω τους, καθώς δεν πρόκειται να τον απογοητεύσουν.

3. Είναι οι… οικοδόμοι του ζωδιακού
Δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά. Θα σηκώσουν τα μανίκια τους, θα λερώσουν τα χέρια τους και θα δημιουργήσουν κάτι καταπληκτικό. Εργάζονται πολύ μεθοδικά, χωρίζοντας ό,τι έργο έχουν αναλάβει σε πολύ μικρότερα και πιο διαχειρίσιμα κομμάτια, έτσι ώστε να ολοκληρώνουν μια δουλειά κάθε φορά. Είναι επίσης ιδιαίτερα εφευρετικά, βρίσκοντας τρόπους να κάνουν τα περισσότερα πράγματα σε σύντομο χρόνο και με λιγότερο κόπο.

4. Είναι λάτρεις της ποιότητας
Εννοείται ότι δεν εργάζονται σκληρά για το τίποτα. Δουλεύουν για να αποκτήσουν μια άνετη ζωή άνεσης και δεν θα σταματήσουν μέχρι να το πετύχουν. Απολαμβάνουν τα ωραία πράγματα, ρούχα, παπούτσια, αυτοκίνητα, όπως επίσης τα όμορφα εστιατόρια, τα ταξίδια και τα πολυτελή ξενοδοχεία. Μπορεί μερικές φορές να παρεξηγούνται για την υλιστική πλευρά τους (λες κι οι υπόλοιποι περιφρονούν τα χρήματα), αλλά ως επί το πλείστον οι προσδοκίες που έχουν αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

5. Έχουν επιμονή
Μερικές φορές γίνονται αγύριστα κεφάλια και σκάνε γάιδαρο με την επιμονή τους. Δεν είναι επειδή θέλουν να δυσκολέψουν τους ανθρώπους γύρω τους, αλλά έχουν ορισμένες αξίες και αρχές, που αρνούνται να παραβούν ή να συμβιβαστούν. Επίσης, δεν αντιδρούν καλά στις ξαφνικές και δραστικές αλλαγές. Χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να σκεφτούν και να αξιολογήσουν, αν πραγματικά πρόκειται για κάτι καλύτερο, προτού πάνε να αλλάξουν όλη την προσέγγισή τους.

6. Είναι πρακτικά και προσγειωμένα
Όπως ακριβώς και ένας δρυς 1.000 ετών, έτσι και τα ζώδια της Γης έχουν τα πόδια τους ριζωμένα στο έδαφος. Δε θα παρασυρθούν από υπερβολικά ιδεαλιστικές και μη πρακτικές ιδέες, μόνο και μόνο επειδή ακούγονται ωραίες και προτιμούν να επικεντρωθούν στις «πραγματικές», τις εφικτές. Δεν είναι ότι δεν είναι φιλόδοξοι, είναι απλά ρεαλιστές και προτιμούν να μην σπαταλούν το χρόνο τους σε… όνειρα θερινής νυκτός.

7. Βάζουν νέους στόχους
Αν υπάρχει ένα πράγμα που ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως δεν κάνουν, είναι να επιτρέψουν σε μια αποτυχία ή εμπόδιο για να τους σταματήσει από το να επιτύχουν τα όνειρά τους. Κατανοούν ότι κάθε σπουδαίο επίτευγμα απαιτεί χρόνο και επιμονή και ότι τα λάθη είναι συχνά μέρος της διαδικασίας. Μπορεί να χρειαστούν μια μέρα, ένα μήνα, ένα χρόνο, ίσως και περισσότερο, αλλά αν θέλουν πραγματικά κάτι, τότε θα το αποκτήσουν, χάρη στην τεράστια υπομονή και επιμονή τους.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ