Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα την ευτυχία να είμαι σε απόλυτη ταύτιση με το σταθμό για την εκπομπή»

Στην τηλεόραση, λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», κάθε Τρίτη και Τετάρτη, στον Αlpha, υποδέχεται πρόσωπα της επικαιρότητας για κουβεντούλα και εκ βαθέων εξομολογήσεις, με πολύ μεγάλη απήχηση και επιτυχία.

Πάνω απ” όλα, όμως, η ζωή της Ελεονώρας Μελέτη φωτίζεται και ομορφαίνει από το χαμόγελο και την ύπαρξη της μοναχοκόρης της.
Αξέχαστη η τηλεοπτική σας επιστροφή;
«Είναι αλήθεια πως από πέρυσι, τέτοια εποχή, είχε ξεκινήσει μια όμορφη περίοδος για μένα. Εκτός του ότι περίμενα να γεννήσω, είχα κλείσει ήδη τη συμφωνία μου με τον Alpha. Ήμουν τόσο γαλήνια και ήρεμη, που τη θυμάμαι με νοσταλγία. Είχα τη δυνατότητα να περάσω τους πρώτους μήνες με το παιδί, που για μένα ήταν πολύ σημαντικό. Είχα και την ευτυχία να είμαι σε απόλυτη ταύτιση με το σταθμό για την εκπομπή. Γι” αστό και έγινε δύο φορές την εβδομάδα».

Απαιτητική η εκπομπή;
«Είναι δύσκολη εκπομπή. Ξεκινήσαμε χωρίς να υπάρχουν ομοειδείς εκπομπές στην ίδια ζώνη και καταλήξαμε να είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες».

Βρίσκετε πάντα το «κλειδί» για ν” ανοίγει την καρδιά του ο καλεσμένος;
«Πολλοί με ρωτούν αν ακολουθώ κάποια τεχνική ή αν ξέρω τις ερωτήσεις. Η απάντηση είναι όχι. Αυτό που εμένα με βοηθά σε μια συζήτηση, και ενδεχομένως να βγαίνουν πράγματα, είναι ότι θέλω να ξέρω για τον καλεσμένο μας ελάχιστα πράγματα», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here