Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου μετά τις φήμες εγκυμοσύνης


Η Ελένη Χατζίδου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της με τον Ετεοκλή Παύλου.

Μετά τις φήμες εγκυμοσύνης της πόσταρε, μέσω story, την πρώτη φωτογραφία της στο πλευρό του αγαπημένου της, και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ, αφού τόσο η προσωπική της ζωή όσο και η επαγγελματική της πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Να θυμίσουμε, ωστόσο, ότι μέσω της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy day», είχε γίνει λόγος περί εγκυμοσύνης της δημοφιλούς τραγουδίστριας, με την παρουσιάστρια να λέει στον τηλεοπτικό αέρα τα εξής:

«Το είπε η ίδια η Ελένη σε αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο, κέρασε καφέ και γλυκό σε αγαπημένα της πρόσωπα. Τους είπε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά χωρίς να αναφέρει αν θα κάνει γάμο ή αν θα γίνει ο γάμος μαζί με τη βάφτιση».

Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου φάνηκε να ενοχλείται από την κοινοποίηση ενός τέτοιου γεγονότος και απάντησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha ως εξής:

«Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα σημαντικό και τόσο ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και μάλιστα λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά, όταν έρθει η ώρα»

Δείτε τη φωτογραφία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

 

Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ