Ρεάλ Μαδρίτης: “Στραπάτσο” πριν τον Παναθηναϊκό. – videos


Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από τη Μπαρτσελόνα με σκορ 82-76 και ουσιαστικά απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, λίγες μόνο μέρες πριν την άφιξή της στην Ελλάδα για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Euroleague.

Το ροτέσιον κόντρα στη Μπασκόνια φαίνεται ότι δεν ωφέλησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού στο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μπαρτσελόνα, με σκορ 82-76.

Οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι από την αρχή του ματς, αλλά το ματς παρέμεινε ντέρμπι μέχρι και τα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου ο Ερτέλ «καθάρισε» το διπλό για την ομάδα του.

Ο Γάλλος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 15 πόντους, με τον Κούριτς να έχει 13 πόντους, ενώ για τη «Βασίλισσα» Κάρολ και Γιούλ ήταν οι μόνοι που προσπάθησαν επιθετικά.

Με τη νίκη αυτή μάλιστα, η Μπαρτσελόνα έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στην ACB και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, την ώρα που οι «μερένγκες» ετοιμάζονται πια για την Ελλάδα και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Euroleague, όπου δεν έχουν πάντως βαθμολογικό ενδιαφέρον.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ