Ο Μουτσινάς μιλά για την εκπομπή του: «Δεν φανταζόμουν πόσο κουραστικό θα είναι κάθε μέρα»


Ο Νίκος Μουτσινάς μας λέει καλό μεσημέρι μέσα από την εκπομπή του, Για την Παρέα, και αποκαλύπτει ότι δεν περίμενε να είναι τόσο κουραστικό.

Ο παρουσιαστής της μεσημβρινής ζώνης του Open tv αναφέρετεαι και στις τηλεοπτικές του αποτυχίες, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ότι πέρασε από διάφορα κανάλια πριν τελικά συμφωνήσει με αυτό που τον φιλοξενεί.

Ήταν δύσκολο να επιστρέψεις τηλεοπτικά ύστερα από δυο σερί αποτυχίες;

«Έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου. Να σκέφτομαι θετικά, για να μου έρθουν θετικά. Να μην έχω εκατομμύρια φοβίες, αλλά… χιλιάδες φοβίες. Δεν είχα λόγο να φοβηθώ. Βγήκα από ένα τρίχρονο πένθος, που σημαίνει ότι, αφού μου συνέβη αυτό, και τι έγινε; Μου άρεσε πολύ όταν ήρθα και μου είπαν: “θέλουμε να κάνεις μια εκπομπή μόνος σου”. Γιατί ερχόμενος να κάνω το ραντεβού, δεν είχα να προτείνω κάτι, ήθελα να ακούσω τι θα μου πουν. Αν δεν μου άρεσε, δεν θα έλεγα “ναι”, λόγω ανασφάλειας και φόβου τι θα κάνω μετά. Μου άρεσε πολύ και τους είπα πως θέλω να έχω μπάντα, γιατί την αγαπώ τη μουσική και έχω και εξαιρετική φωνή, θεσπέσια. Είμαι και πολύ καλός χορευτής, κλαίει το “Dancing” που δεν με πήρε μόνιμο! Μου άρεσε που θα μπορούσα να μεταφέρω το stand up comedy. Δεν φανταζόμασταν βέβαια πόσο κουραστικό θα είναι αυτό κάθε μέρα.Έχει ξόδεμα ενέργειας… Μας την επιστρέφει όμως ο κόσμος. Είναι σαν να έχω κάθε μέρα γενέθλια».

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στο ΟΡΕΝ TV;

«Είχα κάνει τις βόλτες μου σε STAR, ΑLΡΗΑ και ΑΝΤ1, στον ΣΚΑί δεν έχω πάει και ούτε θα πάω με αυτά που λέω φαντάζομαι. Μου άρεσε που με σκέφτηκαν, που μου είπαν “κάνε αυτό που νομίζεις, καινούργιο κανάλι, καμία απαίτηση για τα νούμερα”, μου άνοιξαν μια παιδική χαρά και μου είπαν φτιάξ” την!»

Να υποθέσω ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί και του χρόνου…

«Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Τι εννοείς; Πάμεν να χτίσουμε κάτι. Δεν το τρως έτσι στη γωνία».

Θα ήθελες η εκπομπή να ήταν βραδινή, ώστε να είσαι πιο ελεύθερος να πεις τα δικά σου;

«Με το “καλό μεσημέρακι” που λέω έχω βρει τρόπους και τα λέω αυτά που θέλω και το μεσημέρι, οπότε είμαι ΟΚ. Δεν ξέρω, αν κάνω και κάτι άλλο του χρόνου σε εκπομπή, θέλω γα κάνω και θέατρο και ο χρόνος είναι ήδη πολύ περιορισμένος».

Πηγή: Τηλέραμα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ